Εφιαλτική βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη – Ζώδια

January 3, 2022

Δευτέρα σήμερα (03/01) και ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το elle.gr, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη των 12 ζωδίων! Ποια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά;



Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη παρακάτω:

Κακοπαιγμένο θέατρο στο Survivor: Το στημένο φλερτ Μυριέλλας - "Στρακαστρούκα" και ο Βαλάντης σε ρόλο... Αλέξη Παππά

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Κακοπαιγμένο θέατρο στο Survivor: Το στημένο φλερτ Μυριέλλας - "Στρακαστρούκα" και ο Βαλάντης σε ρόλο... Αλέξη Παππά

Κριός

Εξελίξεις θα παρουσιάσει το στενό περιβάλλον αλλά στο τέλος θα περάσετε ευχάριστα τις μέρες της εβδομάδας. Επιλέξτε έξυπνα τις συντροφιές σας.

Ταύρος

Όσοι μείνετε σε οικείους χώρους φροντίστε να απαρτίζονται από ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να συνεννοηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.

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

Δίδυμοι

Μοιάζετε μια αποθήκη πυρίτιδας που μπορεί εύκολα να εκραγεί, κυρίως όσον αφορά συνεργάτες και οικονομικές εκκρεμότητες που ακόμα σας ταλαιπωρούν.

Εφιαλτική βδομάδα για 3 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Σήμερα θα είναι διάχυτη η νευρικότητα από μια αύξηση της κινητικότητας που θα παρατηθεί γύρω σας. Αρκετοί θα έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε για να ξεχαστείτε.

Λέων
Οι μέρες που ξημερώνουν προβλέπονται ευχάριστες. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως φροντίστε για λίγο τις ευθύνες της δουλειάς και τις δυσκολίες των οικονομικών σας.

Παρθένος

Κόντρα στο κλίμα της εποχής κάνετε σχέδια για τη χρονιά που έρχεται. Αυτό σημαίνει ότι βάλατε σε λειτουργία τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός

Οι εκπλήξεις και οι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν, θωρακιστείτε καλύτερα στην καθημερινότητα σας αποφεύγοντας κάθε εκδοχή που μπορεί να σας ταράξει ή να σας ταλαιπωρήσει.

Σκορπιός

Γίνετε προνοητικοί στα οικονομικά σας. Τις μέρες αυτές, θα διχαστείτε για λίγο για το ποια πρόταση πρέπει να ακολουθήσετε για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Τοξότης

Ελιχθείτε και εκφράστε το κοινωνικό στοιχείο του χαρακτήρα σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και προτάσεις. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία ενός ταξιδιού.

Αιγόκερως

Μια μικρή αναταραχή θα παρατηρηθεί και στα ερωτικά σας την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε στωικά. Μην γίνεστε καχύποπτοι και μην δυσανασχετείτε με το παραμικρό.

Υδροχόος

Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας δεν θα είναι τόσο επαρκές αλλά θα μπορέσετε να καλύψετε τα βασικά σας έξοδα ενώ όσοι εργάζεστε αυτές τις μέρες θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ιχθύες

Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική φάση ενώ οι νεότεροι επιδίδεστε σε μια καινούργια ερωτική αναζήτηση προκειμένου να καλύψετε το κενό μέσα σας. Θα τα καταφέρετε αν είστε δοτικοί!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: