Μπουρνάζι: Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ με 400 άτομα – Βαριά καμπάνα στον ιδιοκτήτη

January 2, 2022

Μπουρνάζι: Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ με 400 άτομα – Βαριά καμπάνα στον ιδιοκτήτη

Μπουρνάζι: Λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον και της επιβαρυμένης επιδημιολογικής εικόνας η κυβέρνηση μία ανάσα πριν το ρεβεγιόν έβαλε νέα περιοριστικά μέτρα.

Φαίνεται όμως δεν τήρησαν όλοι οι πολίτες τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού, μιας και οι αρχές έκαναν έφοδο τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μπουρνάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 400 άτομα διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα παρά την αυστηρή σύσταση της κυβέρνησης για κλείσιμο των μαγαζιών στις 2.00 η ώρα και την απαγόρευση της μουσικής.

Μπουρνάζι: Πρόστιμο στον ιδιοκτήτη και «λουκέτο» για 15 ημέρες

Συγκεκριμένα, πάνω από δέκα περιπολικά έφτασαν στο σημείο στις 2:30 μετά την αλλαγή του χρόνου. Εκεί διαπιστώθηκε πως το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και ότι υπήρχαν μέσα εκατοντάδες άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι φέρεται να τους έκλεισαν τις πόρτες, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να εισέλθουν και να κόψουν πρόστιμα στους πελάτες. Ειδικότερα, οι αρχές έκοψαν πρόστιμα σε 50 άτομα, ενώ στο ιδιοκτήτη του κέντρου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: