Πέθανε από κορωνοϊό 28χρονη καρκινοπαθής μητέρα, την κόλλησε ο ανεμβολίαστος σύζυγός της

January 1, 2022

Πέθανε από κορωνοϊό 28χρονη καρκινοπαθής μητέρα, την κόλλησε ο ανεμβολίαστος σύζυγός της

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου, αποκαλύπτοντας αφενός την χαμηλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων σε άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και αφετέρου τις δραματικές επιπτώσεις που έχει η επιμονή των αρνητών του κορωνοϊού να εμβολιαστούν.

Μια νεαρή μητέρα δίδυμων παιδιών που έδινε τα τελευταία τρία χρόνια μάχη με τον καρκίνο νικήθηκε τελικά από τον κορωνοϊό. Παρότι η ίδια ήταν τριπλά εμβολιασμένη, νόσησε επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τα αποτελέσματα των επιστημονικών μελετών που δείχνουν χαμηλό -έως ανύπαρκτο- τίτλο αντισωμάτων σε ανοσοκατασταλμένα άτομα και σε καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε θεραπείες.

Η 28χρονη γυναίκα τηρούσε σχολιαστικά όλα τα μέσα ατομικής προστασίας, αλλά κόλλησε τον ιό από τον σύντροφό της ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και φέρεται να πίστευε πως ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη.

Η νεαρή μητέρα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ήπιο πυρετό και αμέσως της χορηγήθηκαν μονοκλωνικά αντισώματα, όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα. Όμως, ο εξασθενημένος οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε ούτε στα μονοκλωνικά αντισώματα ούτε σε άλλες θεραπείες και η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία. Τελικά κατέληξε, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα ο σύντροφός της τής υποσχέθηκε πως θα εμβολιαστεί όταν… έρθει η σειρά του.

Καρκίνος σε ύφεση

Το τραγικό περιστατικό αποκάλυψε με ανάρτησή της στο facebook η αναισθησιολόγος -εντατικολόγος Χρυσούλα Παπαγεωργίου η οποία αναφέρει τα εξής:

«Θα διηγηθώ (πρώτη φορά) μια ιστορία προσωπική που με έχει διαλύσει. Ασθενής ετών 28, γυναίκα, καρκινοπαθής. Την ξέρω εδώ και 3 χρόνια. Την αγαπάμε όλοι πολύ στο τμήμα. Παλεύει με ένα ατελείωτο κουράγιο εδώ και τρία χρόνια. Καρκίνος σε ύφεση.

Πάει καλά, χαίρεται τα δίδυμά της.


Τρία χρόνια χειρουργεία και χημειοθεραπείες και ζει, δουλεύει όταν μπορεί, γράφει και σε σάιτ ιστορίες αστείες για ανθρώπους με χρόνια νοσήματα.

Άνθρωπος τρομερός. Εμβολιασμένη με 3 δόσεις. Προσέχει πάρα πολύ.

Σύντροφος αθλητικός, υπέρ της φυσικής νόσησης, της ανοσίας αγέλης, των θεραπειών που μας κρύβει η big pharma κτλ. Κατά του εμβολιασμού

Ο άντρας κολλάει COVID με συμπτώματα κλασσικής «γρίπης» πριν 20 μέρες. Όλα καλά

Όμως το μεταδίδει στην γυναίκα του. Την φέρνουν με ήπιο πυρετό στο νοσοκομείο.

Ανοσολογική αντίδραση στους 3 εμβολιασμούς ελάχιστη.


Της δίνουν μονοκλωνικά αντισώματα προληπτικά, όπως πρέπει, στην έναρξη των συμπτωμάτων. Δεν απαντάει.

Κάνουν όλες τις θεραπείες. Δεν απαντάει.

Κατέληξε χθες βράδυ με 2 δίδυμα στο σπίτι και έναν σύντροφο που της υποσχέθηκε, όταν αυτή έμπαινε στο νοσοκομείο, να εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά του.

Έχουμε διαλυθεί όλοι.

Κοινωνία χωρίς συλλογική προσπάθεια, δεν είναι κοινωνία».

πηγη: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: