Αλέξης Τσίπρας: Μοίρασε δώρα σε ανήλικα προσφυγόπουλα για την Πρωτοχρονιά – Πολιτική

January 1, 2022

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε νωρίς το πρωί στη Δομή Φιλοξενίας Ανήλικων Προσφύγων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στο Χαλάνδρι.



Στη διάρκεια της επίσκεψής του, συνομίλησε με τα παιδιά για την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα, τα προβλήματα και τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωπα από μικρά, καθώς και για τα όνειρα και τις προσδοκίες τους.

Σούσουρο με Αντώνη Κανάκη: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την οικογένειά του

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σούσουρο με Αντώνη Κανάκη: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την οικογένειά του

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο κ. Τσίπρας μοίρασε δώρα στα προσφυγόπουλα και τους ευχήθηκε να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά τους.

Με την ευκαιρία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τη λειτουργία της δομής και ευχήθηκε στους εργαζόμενους να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

τσιπρασ-αλεξησ

“Πυρά” ΣΥΡΙΖΑ προς Μητσοτάκη: “Ο εθνικός τουρίστας προσποιείται πως παίρνει μέτρα”

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω ανακοίνωσής του κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “στην κυβέρνηση είτε είναι εγκληματικά ανόητοι πέρα από ανίκανοι, είτε απλά ότι έχουν επιλέξει ανοσία αγέλης και δεν τολμούν να το πουν ευθέως.”

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

Αυτά είναι τα νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για εστίαση, διασκέδαση, μουσική και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

«Ο κ. Μητσοτάκης ήξερε τι έρχεται, όλοι οι ειδικοί και η αντιπολίτευση προειδοποιούσαν και δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο για να αποτρέψει νέες εκατόμβες νεκρών και νέο καταστροφικό lockdown, μόνο και μόνο για να αποφύγει την απαιτούμενη οικονομική στήριξη», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

τσιπρασ-αλεξησ

«Ακόμα και σήμερα, με περισσότερα από 60.000 κρούσματα τις τελευταίες τρεις μέρες, ο εθνικός τουρίστας με απίστευτες παλινωδίες, μπρος πίσω και καπέλωμα των επιστημόνων, προσποιείται πως παίρνει μέτρα, χωρίς ωστόσο καμία ουσία και με μόνο κριτήριο το πολιτικό του κόστος», σημειώνει, κάνοντας λόγο για «ημίμετρα που ανακοίνωσε ο κ. Πλεύρης, ο οποίος μπροστά στην καταστροφή δηλώνει "αισιόδοξος"».

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τα εν λόγω μέτρα που «είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 3 Γενάρη, επιβεβαιώνουν ότι στην κυβέρνηση είτε είναι εγκληματικά ανόητοι πέρα από ανίκανοι, είτε απλά ότι έχουν επιλέξει ανοσία αγέλης και δεν τολμούν να το πουν ευθέως, διότι το ΕΣΥ είναι ήδη υπό κατάρρευση εδώ και 3 μήνες και έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 20.500 νεκρούς».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: