Σε κακή κατάσταση ο Τρύφωνας Σαμαράς: Έκλεψαν το σπίτι του, δικός του άνθρωπος ο ληστής

December 28, 2021

Σε κακή κατάσταση ο Τρύφωνας Σαμαράς: Έκλεψαν το σπίτι του, δικός του άνθρωπος ο ληστής

Θύμα ληστείας έπεσε το Σάββατο το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς όπως αποκάλυψε στην Καινούργιου.

Σε κατάσταση σοκ είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου, επέστρεψε στο σπίτι του και το βρήκε ανοιχτό, με έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα σε αυτό και να το ληστεύει.

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω “ποιος είναι;” και πήγα προς τα πίσω. Ήταν 2μιση τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά εδώ».

«Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει», κατέληξε ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς..

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: