Παύλος Χαϊκάλης: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν άδειο το θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

December 29, 2021

Παύλος Χαϊκάλης: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν άδειο το θέατρο στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

Το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν άδειο το θέατρο στην πρεμιέρα της παράστασης «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σας έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράματος. Στις 23 Δεκεμβρίου ήρθε συνεργείο του ΑΝΤ1 για να τραβήξει πλάνα, επειδή όμως κάναμε γενική δοκιμή, ο παραγωγός είπε πως θα τους στείλει εκείνος τα πλάνα. Τα βίντεο λοιπόν, ήταν χωρίς κοινό γιατί ήταν γενική δοκιμή. Αυτά πήρε μετά ο ΑΝΤ1 και τα παρουσίασε σαν να είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο, είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.


«Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που μπαίνανε μέσα, ρωτάντας τους μάλιστα για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με τον ψωμί συναδέλφων είναι ότι χειρότερο», σημείωσε με έντονο λόγο ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Φτάνουμε σε ένα σημείο να απολογούμαστε γιατί κάποιοι κύριοι παίξανε με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές! Γέλαγαν τα μουστάκια του που δεν πήγαμε καλά», ξέσπασε ο ηθοποιός.

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε επίσης: