«Έφυγες με τον ερχομό του παιδιού μας. Ήσουν μόνο 26»: Σπαράζουν τα λόγια του άντρα της αδικοχαμένης Ράνιας

December 28, 2021

«Έφυγες με τον ερχομό του παιδιού μας. Ήσουν μόνο 26»: Σπαράζουν τα λόγια του άντρα της αδικοχαμένης Ράνιας

Ο σύζυγος της 26χρονης Ράνιας, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς, αφού διακομίσθηκε από το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει με το μήνυμά του.

Η νεαρή κοπέλα υπέστη ανακοπή καρδιάς δύο φορές. Την πρώτη οι γιατροί του νοσοκομείου της Κοζάνης κατάφεραν να την επαναφέρουν, μετά από 80 λεπτά, αλλά τη δεύτερη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν.

Απαρηγόρητος ο σύζυγος της 26χρονης

Σύμφωνα με το kozan.gr, ο σύζυγός της άτυχης κοπέλας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και το μήνυμά του στο facebook ραγίζει καρδιές.

Όπως αναφέρει «Κορίτσι μου όμορφο Γιαβρί μου Ζωή μου ήμασταν στην καλύτερη φάση τις Ζωή μας με τον ερχομό του παιδιού μας και έφυγες μας άφησες δεν το πιστεύω θα με κυνηγάει αυτο το γιατιιι ματάκια μου όμορφα. Ήσουν και θα είσαι ξεχωριστή για εμένα!!!!! το ξέρεις.

Ησουν το Κορίτσι μου η Γυναίκα μου η Μανούλα μου το στήριγμα μου σε όλα. Ελπίζω να μας βλέπεις να μας καμαρώνεις και να μου δίνεις δύναμη όπως έκανες πάντα για να μεγαλώσω το παιδί μας με τον καλύτερο τρόπο όπως ήθελες και εσύ κοριτσαρα μου. MOY ΛΕΙΠΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: