Έφυγε από την Ελλάδα η Μαρία Ηλιάκη: Οι φωτογραφίες από τη Ζυρίχη και οι πρώτες γιορτές με την κόρη της

December 27, 2021

Έφυγε από την Ελλάδα η Μαρία Ηλιάκη: Οι φωτογραφίες από τη Ζυρίχη και οι πρώτες γιορτές με την κόρη της

Τα πρώτα της Χριστούγεννα με την κόρη της έκανε η Μαρία Ηλιάκη και επισκέφτηκαν μαζί με το Στέλιο Μανουσάκη την παλιά της κατοικία, τη Ζυρίχη.

Στη Ζυρίχη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ηλιάκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια φέτος αποδέχτηκε την πρόταση του Mega και έτσι επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα με την κόρη της.

Ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης εξακολουθεί να ζει μόνιμα στην Ζυρίχη, ενώ με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην Μαρία και την κόρη τους.

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με την κόρη της, ανεβάζοντας στο instagram ένα βίντεο από το εορταστικό τραπέζι αλλά και το γεύμα της κορούλας της.

«Το σχεδιάζαμε, θέλαμε να κάνουμε ένα μωρό με τον Στέλιο. Και οι δύο επιθυμούσαμε ένα παιδάκι και είχαμε πει να το προσπαθήσουμε. Αλλά είναι άλλο να το σχεδιάζεις κι άλλο να σου λέει ξαφνικά ο γιατρός “είσαι έγκυος”» δήλωσε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη για την στιγμή που ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: