Ηράκλειο: «Άη Βασίλη, είμαι ο Χρήστος, αν μπορείς να μου φέρεις μία λύρα στους οικίσκους των Σεισμόπληκτων»

December 27, 2021

Ηράκλειο: «Άη Βασίλη, είμαι ο Χρήστος, αν μπορείς να μου φέρεις μία λύρα στους οικίσκους των Σεισμόπληκτων»

Συγκινεί το γράμμα που έστειλε ο μικρός Χρήστος στον Άγιο Βασίλη για το φετινό του δώρο καθώς ζήτησε μία κρητική λύρα για τους σεισμόπληκτους.

Συγκίνηση προκαλεί το γράμμα ενός 10χρονου από την Κρήτη ο οποίος απευθυνόμενος στον Άγιο Βασίλη τού ζητά να του φέρει μία κρητική λύρα για να μπορεί να παίζει μουσική στους φίλους του.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο μικρός Χρήστος Ξανθός, ζει με την οικογένειά του στους οικίσκους οι οποίοι στήθηκαν μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Μαζί με το σπίτι του, αυτό που έχασε ο μικρός Χρήστος ήταν και η αγαπημένη του λύρα
.
Έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί στον Άγιο Βασίλη και με ένα γράμμα να του ζητήσει να του φέρει ό,τι του στέρησε ο Εγκέλαδος.

«Αγαπητέ Άη Βασίλη, το όνομά μου είναι Χρήστος και είμαι 10,5 χρονών. Αν μπορείς να μου φέρεις μία λύρα επαγγελματική κριτικιά για να παίζε με τους φίλους μου. Αν μπορείς να μου τη εφέρεις στους οικίσκους των Σεισμόπληκτων Αρκαλοχωρίου δίπλα στο Εκθεσιακό. Με αγάπη Χρήστος Ξανθός», γράφει στο γράμμα του ο 10χρονος.

Τι λέει η μητέρα του Βάσω Μουρτζάκη

Δείτε το μικρό Χρήστο
λύρα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: