Κάηκε ζωντανός ανήμερα των Χριστουγέννων προσπαθώντας να ζεσταθεί με ηλεκτρική κουβέρτα

December 26, 2021

Κάηκε ζωντανός ανήμερα των Χριστουγέννων προσπαθώντας να ζεσταθεί με ηλεκτρική κουβέρτα

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στα Λιόσια με έναν 41χρονο να καίγεται ζωντανός στο κρεβάτι του όταν άρπαξε φωτιά η ηλεκτρική κουβέρτα.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε για ύπνο το βράδυ της Παραμονής στο διαμέρισμά του στην οδό Αγίου Νικολάου στα Λιόσια αλλά δεν ξύπνησε ποτέ. Το σπίτι ήταν παγωμένο και έτσι ο 41χρονος έβαλε στην πρίζα την ηλεκτρική κουβέρτα και σκεπάστηκε στην προσπάθειά του να ζεσταθεί.

Δίπλα του ξάπλωσε πιο μετά και ένας ξάδελφός του. Είναι ο άνθρωπος που κάλεσε σε βοήθεια όταν το δωμάτιο τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Αυτός τον βρήκε. Ευτυχώς δεν κάηκε. Τώρα είναι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα αλλά τώρα είναι εντάξει», λέει στο protothema.gr ο κ. Χαράλαμπος, ξάδελφος του 41χρονου,
ο οποίος ετοιμαζόταν να πάει στο γιορτινό τραπέζι όταν έμαθε την τραγική είδηση.


Γύρω στις 8 το πρωί, το φις της κουβέρτας βραχυκύκλωσε με αποτέλεσμα το στρώμα να τυλιχθεί στις φλόγες καίγοντας ζωντανό τον άτυχο άνδρα. Τα ξαδέλφια του που μένουν στα διπλανά διαμερίσματα κάλεσαν την πυροσβεστική όταν είδαν να βγαίνει από το δωμάτιο του 41χρονου καπνός.

Στο σπίτι έφτασε άμεσα ένα όχημα της πυροσβεστικής με 3 πυροσβέστες οι οποίοι βρήκαν τον 41χρονο απανθρακωμένο στο κρεββάτι του. Οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε καν να επέμβουν μιας και η φωτιά είχε σβήσει.

Ο ξάδελφός του γλίτωσε από τύχη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.


«Το σπίτι είχε θέρμανση αλλά τώρα τελευταία έκαναν μαστορέματα και είχε κλείσει. Λεφτά για σόμπα δεν είχε και κάποιος του είχε δώσει την κουβέρτα», τονίζει ο κ. Χαράλαμπος, ξάδελφος του 41χρονου.

Στη γειτονιά της οδού Αγίου Νικολάου επικρατεί θρήνος. Φίλοι και συγγενείς σπεύδουν να συλλυπηθούν τα αδέλφια του και κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε ο 41χρονος. Τραγική φιγούρα ο ξάδελφός του. Ο άνθρωπος που τον είδε καμένο στο κρεβάτι δίπλα του.

πηγη: protothema.gr

Διαβάστε επίσης: