Ευαγγελία Αραβανή: Έκανε το επόμενο βήμα με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, το ταξίδι στο Μιλάνο και ο γάμος

December 25, 2021

Ευαγγελία Αραβανή: Έκανε το επόμενο βήμα με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, το ταξίδι στο Μιλάνο και ο γάμος

Ζευγάρι με τον 40χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ευαγγελία Αραβανή τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life και το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη, φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μίας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2000, ήταν παππούς του, κα­θώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία. Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγ­γένεια, όμως είναι γνωστή στους επι­χειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Ευαγγελία Αραβανή: Η σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, το ταξίδι στο Μιλάνο και ο γάμος

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος, όπου και συνάντησαν φίλους που είχαν καιρό να δουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Το ζευγάρι πέρασε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού ο Σπύρος Λάζαρης είχε τα γενέθλιά του, επιλέγοντας να το γιορτάσει δίπλα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και φυσικά δίπλα στην Ευαγγελία του.

Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ήταν αφιερωμένο στην Ευαγγελία Αραβανή η οποία μπήκε στη ζωή του Σπύρου Λάζαρη χαρίζοντάς του στιγμές ευτυχίας.

«Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο» δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή στην αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, η Ευαγγελία και ο Σπύρος μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ Πάρου και Αθήνας, μιας και ο επιχειρηματίας έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bar.

Πρόσφατα μάλιστα και όπως αναφέρει η Real Life, το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας τον αγαπημένο του προορισμό, το Μιλάνο.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«Ταξιδάκι στο εξωτερικό…μετά από πολυυυυύ καιρό..!!! Μιλάνο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: