Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου; – Ζώδια

December 24, 2021

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;



Παράλληλα, αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα τσακωθούν τα Χριστούγεννα.

Αντώνης Κανάκης-Χριστίνα Μουστάκα: Ο «θυελλώδης» έρωτας του παρουσιαστή με τη μελαχρινή καλλονή και η πρόταση γάμου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αντώνης Κανάκης-Χριστίνα Μουστάκα: Ο «θυελλώδης» έρωτας του παρουσιαστή με τη μελαχρινή καλλονή και η πρόταση γάμου

Κριός

Χρόνια Πολλά! Πρέπει σήμερα να προσέξεις συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες, τις συναναστροφές και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ! Με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, οφείλεις να περιορίσεις την οξυθυμία και τα ξεσπάσματα σου, ό,τι κι αν συμβεί και ό,τι συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις! Κάνε όσο πιο πολύ υπομονή γίνεται και θα σου βγει σε καλό!

Ταύρος

Χρόνια Πολλά! Φίλε Ταύρε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός την σημερινή, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, γιατί σε αφορά άμεσα! Φρόντισε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη, που τόσο καιρό έχτιζες με αγώνα και προσπάθεια! Επιστράτευσε λοιπόν, ωριμότητα, σύνεση, αυτοσυγκράτηση και σοφία, απέναντι σε επικείμενες απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές!

Δίδυμος

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, οι επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου δράσεις, θα σε οδηγήσουν σε επιπόλαια παρορμητική συμπεριφορά! Ενδεχομένως να έχεις δυσάρεστες συνέπειες κυρίως σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και μηνύματα. Επιπλέον, οφείλεις να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν συνομιλείς και να είσαι προσεκτικός στη οδήγηση!

Καρκίνος

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα φέρει κόντρες, νεύρα και ξεσπάσματα, που θα σε δυσαρεστήσουν! Οφείλεις τώρα να προστατέψεις την ψυχολογική σου ηρεμία και τα βαθιά σου συναισθήματα, ώστε να διατηρήσεις τις καλές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Σε όλες σου τις συνομιλίες, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για καχυποψία, ζήλια, ανταγωνισμό και απαιτητικότητα.

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

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου;

Λέων

Χρόνια Πολλά! Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους σου, αφοί οι σημαντικές για εσένα, διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, πλήττονται από απρόσμενες και δυσάρεστες αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα και συγκυρίες! Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις, υπερβολικές αντιδράσεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και εκρήξεις!

Παρθένος

Χρόνια Πολλά! Κατά την διάρκεια την σημερινής ημέρας αγαπητέ Παρθένε, οφείλεις να μετριάσεις την βιασύνη και την αλόγιστη παρορμητικότητα, όπως και τις εκρήξεις σου στον περίγυρο σου! Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες συνέπειες στην καθημερινότητα σου, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού!

Ζυγός

Χρόνια Πολλά! Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια, παρορμητική, ανώριμη και αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή και δράση! Επίσης προσοχή σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν την καλή σου φήμη.

Σκορπιός

Χρόνια Πολλά! Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις συναισθηματικές εκρήξεις, ξεσπάσματα, γκρίνια, μουρμούρα, τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μην προκαλείς ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις, για παρελθοντικά προβλήματα, διότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Τοξότης

Χρόνια Πολλά! Αγαπητέ Τοξότη, οφείλεις σήμερα, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και κυρίως στην οδήγηση! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Επίσης, προσοχή πρέπει να δείξεις στις επικοινωνίες σου! Μακριά από κουτσομπολιά, ψέματα και μυστικά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Αιγόκερως

Χρόνια Πολλά! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα νιώσεις απρόσμενη ανασφάλεια όσον αφορά τα κεκτημένα και τις αξίες σου! Ορισμένες ανατροπές και επίπονες αλλαγές, θα φέρουν απώλειες που θα σε αγχώσουν! Εσύ απλά, φρόντισε να ακούς, να κατανοείς και να σέβεσαι, αυτά που σου λένε οι άλλοι και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!

Υδροχόος

Χρόνια Πολλά! Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την συμπεριφορά σου! Περιόρισε άμεσα τον παρορμητισμό σου, τα νεύρα σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και ήρεμος και κυρίως να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου κουβέντα και δράση!

Ιχθύς

Χρόνια Πολλά! Αρκετές οι συναισθηματικές και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η εσωτερική ένταση την σημερινή ημέρα φίλε Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις άγχη, φοβίες και ενοχές, αφού κάποιες ξαφνικές συγκυρίες και ανατρεπτικές καταστάσεις, θα φέρουν τα πάνω-κάτω! Φρόντισε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και να μην κινείσαι παρασκηνιακά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: