Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε για τα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου (Βίντεο)

December 24, 2021

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε για τα βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου (Βίντεο)





«Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Δε μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες. Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα», εξήγησε εμφανώς εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στο Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε. Η ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών, της Λυδίας και της Ηλέκτρας, μίλησε και για την ταλαιπωρία που πέρασε μετά τον κορονοϊό.

«Είχα νοσήσει, ήταν δύσκολα αλλά πέρασε. Έκανα το εμβόλιο την ίδια μέρα που νόσησα, επηρέασε τον θυρεοειδή μου, τα μαλλιά μου σταμάτησαν να αιματώνονται και έφτασα εδώ», τόνισε η Αναστασοπούλου η οποία μετά τον covid19 έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, τα οποία ήταν πολύ αδύναμα.


«Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ»

Η ηθοποιός μίλησε πάντως και για το θέμα με τα βίντεο revenge porn του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου και δεν έκρυψε τον θυμό της:


«Με ξεπερνάει αυτό το θέμα. Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το θέμα. Χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό. Πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς γιατί ότι έχει να κάνει με τον ερωτισμό, το σεξ, το πώς οι άνθρωποι φλερτάρουν, το πως μπαίνουν στη διαδικασία να πουν κάτι σε μια γυναίκα και το ανάποδο, έχει κάποιο κώδικα δεοντολογίας. Χρειάζεται να προσέχουμε πάρα πολύ. Δε μπορείς να εισβάλλεις έτσι στον χώρο του άλλου ανθρώπου, ούτε να τον εκθέτεις, ούτε να τον προσβάλλεις. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω τα οποία δε μπορώ να πω με την άνεση που θα τα έλεγα σπίτι μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένα συγγνώμη σε αυτή την περίπτωση. Δε χωράει συγγνώμη εδώ. Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή: queen.gr

Διαβάστε επίσης: