Ράδιο Αρβύλα: Μυστήριο με το βίντεο που «κατέβασαν», έκαναν σχόλια για διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο

December 23, 2021

Ράδιο Αρβύλα: Μυστήριο με το βίντεο που «κατέβασαν», έκαναν σχόλια για διαρροή βίντεο στο διαδίκτυο

Ολό και περισσότερα είναι τα νέα στοιχεία και τα βίντεο από την εκπομπή για τους Ράδιο Αρβύλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νέα ερωτήματα για τη στάση των «Ράδιο Αρβύλα»« στη σκιά του σκανδάλου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δημιουργεί η παρατήρηση χρηστών του διαδικτύου ότι η ομάδα του Αντώνη Κανάκη αποφάσισε να «κατεβάσει» συγκεκριμένο βίντεο από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube.

Τα βίντεο που διέγραψαν οι Ράδιο Αρβύλα

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter το βίντεο που «κατέβηκε» περιείχε σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τη διαρροή «ροζ» βίντεο από το Big Brother ενώ υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε επανέλθει και παλαιότερο βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο διακωμωδούσαν τη δημοσιοποίηση ιδιωτικών στιγμών γυναικών.

Στο επίμαχο απόσπασμα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να σχολιάζει «όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο».

Η σπόντα στον Παναγιωτόπουλο

Οι ίδιοι χρήστες του twitter ανέσυραν, επίσης, ένα βίντεο από εκπομπή του 2010 στην οποία, όπως υποστηρίζουν οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν νύξεις στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για κάποια ροζ βίντεο ο οποίος «δαγκώνεται» αμήχανα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: