
Τρομερό μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στους δρόμους της Αθήνας, και δη στο κέντρο, με την κυκλοφορία μάλιστα να διακόπτεται στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Η διακοπή κυκλοφορίας έγινε εξαιτίας της ανατροπής ενός οχήματος, με την κίνηση να «γιγαντώνεται» από την πρώτη στιγμή, κάτι που γίνεται πια με κάθε αφορμή.
Συγκεκριμένα, η διακοπή έγινε στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου με την Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιρρόης.
Η εικόνα, πάντως, δεν έχει βελτιωθεί από το μεσημέρι και παρότι η ώρα έχει περάσει, αρκετοί είναι οι οδηγοί που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους λόγω της αυξημένης κίνησης στον Κηφισό. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Λεωφόρο Κηφισίας, Μεσογείων, Συγγρού αλλά σε ορισμένα σημεία στην Πειραιώς.
Τα σημεία όπου έχει κίνηση
- Στον Κηφισό από την εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά μέχρι τη γέφυρα του Ολυμπιακού Χωριού, όπου είναι ακινητοποιημένα τα οχήματα
- Στην άνοδο του Κηφισού προς Λαμία, από τη Ν.Φιλαδέλφεια μέχρι τη λαχαναγορά
- Στη Λεωφόρο Κηφισίας είναι αυξημένη η κίνηση από την Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι την Κατεχάκη
- Από την Κατεχάκη μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
- Από τη Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι το Καλλιμάρμαρο
- Από τη Συγγρού στο ρεύμα προς το κέντρο, στο ύψος Λαγουμιτζή μέχρι το Σύνταγμα
- Στη Λεωφόρο Μεσογείων, στην κάθοδο (Σταυρός μέχρι Κατεχάκη) μέχρι το Νομισματοκοπείο αλλά και στην άνοδο από το ύψος του ΓΕΕΘΑ μέχρι την Αγία Παρασκευή
- Στον Πειραιά επίσης αυξημένη η κίνηση, από το ΣΕΦ μέχρι την Πλατεία Υποδομίας
- Στην Πειραιώς, από το Γκάζι μέχρι την Ομόνοια
Δείτε εδώ αναλυτικά σε ποια σημεία έχει κίνηση:
Πηγή