Έξαλλη η Μιμή Ντενίση στον αέρα με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή! Δεν δέχομαι την συγγνώμη σας»

December 22, 2021

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση στον αέρα με τους παρουσιαστές: «Είστε στούρνοι! Σιωπή! Δεν δέχομαι την συγγνώμη σας»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και φάνηκε φανερά ενοχλημένη από τους δύο παρουσιαστές, καθώς δεν γνώριζαν λεπτομέρειες για τη νέα της παράσταση.

Μιμή Ντενίση: Οι δηλώσεις της ηθοποιού που έφεραν σε δύσκολη θέση τους παρουσιαστές

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, όταν η συζήτηση έφτασε στη νέα παράστασή της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

«Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της απαντάει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε».

«Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να τονίζει ότι έχει δίκιο.

Η αναφορά της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση τους είπε: «Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου. Δε δέχομαι τη συγγνώμη σας, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις. Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην περίεργη ατμόσφαιρα που επικρατούσε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε την ηθοποιό: «Γιατί δε λες όλα τα πράγματα που μας ενώνουν και λες αυτά που δεν μας ενώνουν;», με την ίδια να απαντάει πως δεν υπάρχει τίποτα να τις ενώνει.

«Το μόνο που μας ενώνει είναι ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή, τίποτα άλλο. Θα δείτε την ταινία, γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση» δήλωσε η Μιμή Ντενίση και συμπλήρωσε:

«Τώρα σε δύο χρόνια που θα ξαναειδωθούμε, γιατί αν δεν πάτε να δείτε τίποτα, δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ», ξεκαθάρισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: