Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θέλω η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, την έχω ακούσει στο μπάνιο να τραγουδάει Θεοδωράκη»

December 22, 2021

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θέλω η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, την έχω ακούσει στο μπάνιο να τραγουδάει Θεοδωράκη»

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και μίλησε για την κόρη της Ηλέκτρα, αλλά και για τον Ηλία Ψινάκη.

Πέγκυ Ζήνα: Τι δήλωσε για την κόρη της, Ηλέκτρα

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα η γνωστή ερμηνεύτρια ανέφερε: «Περισσότερο τραγουδάει ξένα τραγούδια, κάποιες φορές την άκουγα να τραγουδάει στο μπάνιο και Θεοδωράκη, όταν τα μελετούσα κι εγώ (…)

Ωστόσο δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις και πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Η αναφορά της Πέγκυς Ζήνα στον Ηλία Ψινάκη

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, τέλος μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: