Χοντρό επεισόδιο Κανάκη – Παναγιωτόπουλου: Τους χώρισε ο Σερβετάς

December 22, 2021

Χοντρό επεισόδιο Κανάκη – Παναγιωτόπουλου: Τους χώρισε ο Σερβετάς

Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο, τα δύο μέλη των Ράδιο Αρβύλα παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ο Αντώνης Κανάκης ήταν έξαλλος μαζί του μόλις τον είδε στο στούντιο και τους χώρισαν οι Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς!

Η… δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι κατηγορίες του για revenge porn και ο σάλος που ξέσπασε για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα έχουν γίνει το talk of the town τις τελευταίες ημέρες.

Οι εξελίξεις γνωστές. Με άμεση απόφαση του Κυριακού απολύθηκε από τον ΑΝΤ1, ενώ έκλεισε οριστικά για εκείνον και η πόρτα των Ράδιο Αρβύλα.

Βέβαια, μέχρι να σκάσει η βόμβα αρχικά από το διαδίκτυο με την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Από κει και πέρα όμως ήταν θέμα δευτερολέπτων να γίνει η έκρηξη.

Κι ενώ η μέρα ξεκίνησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως ακόμα μία στη δουλειά η εξέλιξη ήταν τελείως διαφορετική.

Και οι εξελίξεις πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Στην αρχή κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία, έπειτα ήρθε η ανάρτηση του ακριβιστή Ηλία Γκιώνη και μετά το… τσουνάμι!

Κι επειδή η καταγγελία όχι μόνο είχε βάση, αλλά υπάρχει και δικαστική εκκρεμότητα εδώ και δύο χρόνια (η μήνυση κατατέθηκε πριν από τρία) όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Και για τις περιπέτειες στις δικαστικές αίθουσες του (πρώην πλέον) μέλους των Ράδιο Αρβύλα αλλά και για το γεγονός ότι ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές της συντρόφου του.

Και για την ακρίβεια δεν μιλάμε για revenge porn, αφού οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο (με κοντά 100.000 views!) ανέβηκαν όταν o Παναγιωτόπουλος και η τότε σύντροφός του είχαν σχέση!

Το… τσουνάμι

Μόλις ξεκίνησε το τσουνάμι, η εντολή του Θοδωρή Κυριακού δεν χωρούσε καμία ερμηνεία. «Απολύστε τον», είπε και μίλησε αμέσως με τον Αντώνη Κανάκη.


Ο τελευταίος ήταν απολύτως σύμφωνος με την ενέργεια του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 ενώ κι εκείνος ανακοίνωσε στους συνεργάτες του το τέλος του Στάθη από τους Ράδιο Αρβύλα.

Βέβαια μέχρι να γίνουν όλα αυτά, έπρεπε να «στηθεί» το επεισόδιο εκείνης της ημέρας και ο Παναγιωτόπουλος όπως είπαμε πήγε κανονικά για δουλειά. Μόνο που είδε την πόρτα κλειστή και τον Αντώνη Κανάκη μαινόμενο.

Ο αρχηγός των Αρβύλα ήταν εκτός εαυτού και ωρυόταν προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Και για τις πράξεις του για τις οποίες όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι κατηγορηματικά αντίθετη (μάλιστα δήλωσε τη στήριξή της.

Στο θύμα προσφέροντας όποια βοήθεια θέλει η άτυχη γυναίκα), αλλά και για το γεγονός ότι παραλίγο αν τινάξει στον αέρα τις καριέρες (και κατά συνέπεια τις ζωές) όλων.

Κανείς δεν ήξερε τίποτα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κράτησε κρυφή τη δικαστική κόντρα του και οι Ράδιο Αρβύλα βρέθηκαν (και βρίσκονται ακόμη) στο στόχαστρο αρκετών.

Τα σχόλια σε βάρος τους πολλά όσο κι αν έχουν στηριχθεί από το κανάλι και από συναδέλφους τους, αφού δεν ήξεραν τίποτα για τη δράση του συνεργάτη τους.

Μάλιστα, παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει, αλλά ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς μπήκαν μπροστά για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Ο Παναγιωτόπουλος έφυγε και η καριέρα του στους Ράδιο Αρβύλα έλαβε τέλος.


Ο Κανάκης δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει και ειδικά από έναν άνθρωπο που γνώριζε κοντά 30 χρόνια και ήταν συνεργάτης του για 15.

Έρχεται και αγωγή

Όμως τα μέλη των Αρβύλα δεν είναι διατεθειμένα να αφήσουν έτσι την υπόθεση. Οι τρεις (Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης) ετοιμάζουν αγωγή κατά του πρώην συναδέλφου τους.

Ήδη έγινε ραντεβού με τη δικηγόρο τους για να προχωρήσει διαδικασία. Θα επικεντρωθούν στην ηθική τους βλάβη.

Αλλά και στο πλήγμα που υπέστη η εκπομπή, η οποία υπό το βάρος των γεγονότων κατέβασε πρόωρα ρολά λόγω Χριστουγέννων και θα αρχίσει ξανά στις 14 Ιανουαρίου.

Τα τρία πρόσωπα υποστηρίζουν πως η εικόνα τους έχει πληγεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον -πρώην πλέον- συμπαρουσιαστή τους.

Και δόθηκε ευκαιρία να ακουστούν για αυτούς πράγματα που δεν ισχύουν και να βρεθούν στο στόχαστρο, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση revenge porn.

Η αγωγή θα επικεντρώνεται επίσης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που επίσης έχει πληγεί και υπάρχει μεγάλος οικονομικός κίνδυνος για το brandname της, το οποίο ανήκει στην εταιρεία παραγωγής “Tony Productions” του Αντώνη Κανάκη.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO

 

Διαβάστε επίσης: