Μητέρα της Λίνας Κοεμτζή προς Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έχεις μάνα και αδερφή;»

December 17, 2021

Μητέρα της Λίνας Κοεμτζή προς Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έχεις μάνα και αδερφή;»

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της κοπέλας που το 2016 έπεσε θύμα cyber bullying και αυτοκτόνησε, συγκλονίζει με το μήνυμά της προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στον Status FM 107,7, «ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές», ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι κανείς δεν γνώριζε τη δράση του πρώην μέλους των “Ράδιο Αρβύλα”, επεσήμανε «από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται».

Σχετικά με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σημείωσε «ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι».

Η ερώτηση που θα έκανε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Όσον αφορά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε «ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο; Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση: «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Μπορεί να έχει, μπορεί να μην έχει. Είναι γυναίκες».

Ερωτηθείσα για το εάν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή απάντησε «μπορεί να τιμωρηθεί. Γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: