Αφροδίτη Σημίτη: «Με απέλυσαν όταν αποκάλυψα έναν "Στάθη" – Η δημόσια καταγγελία της

December 17, 2021

Αφροδίτη Σημίτη: «Με απέλυσαν όταν αποκάλυψα έναν "Στάθη" – Η δημόσια καταγγελία της

Σε μία καταγγελία στα social media προχώρησε η Αφροδίτη Σημίτη μέσω της οποίας αποκαλύπτει την αντίδραση του CEO μιας μεγάλης εταιρείας όταν έμαθε πως ένας συνεργάτης του επιδίδεται σε κακοποιητικές συμπεριφορές. Η ραδιοφωνική παραγωγός με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μιλά ξεκάθαρα για τη δική της απόφαση να μιλήσει και το γεγονός πως οι αρμόδιοι κάλυψαν τον παρενοχλητή και έδιωξαν εκείνη από τη θέση της. Στο κείμενό της τονίζει πως «υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω» και εξιστόρησε τη δική της εμπειρία.

Όπως γράφει στην ανάρτηση, εντόπισε πρόσφατα έναν «Στάθη» σε μια μεγάλη εταιρεία και παρόλο που βρήκε το θάρρος να το αναφέρει στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, εκείνος τον κάλυψε, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του. Τι έκανε μετά; Απέλυσε την Αφροδίτη Σημίτη.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω.

Μη μασάτε κορίτσια!


Ξεμπροστιάσετε τους!

Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν.

Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου.


Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!».

πηγη: marieclaire.gr

Διαβάστε επίσης: