Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου – Τα video αποκάλυψαν τη δράση της

October 13, 2021

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου – Τα video αποκάλυψαν τη δράση της



Μία έγκυος δασκάλα συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου μαθητή στο Μαϊάμι, μία ακόμα προσθήκη στη μακρά λίστα περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στα αμερικανικά σχολεία μέσης εκπαίδευσης.

Η 41χρονη Χέιρι Κάλβι αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση από τη φυλακή το περασμένο Σάββατο, δύο μέρες μετά τη σύλληψή της. Σύμφωνα με την Daily Mail, κατηγορείται ότι έκανε σεξ με το έφηβο αγόρι την περασμένη χρονιά, αφού οι δυο τους «ήρθαν κοντά» στο σχολείο John I. Smith K-8 Center της πόλης.

Η Κάλβι έστελνε άσεμνες φωτογραφίες στον έφηβο μέσω WhatsApp το διάστημα που κράτησε η αρρωστημένη σχέση τους και φέρεται να του είχε δώσει και μία από τις πιστωτικές της κάρτες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι τον έπαιρνε μαζί της σε πάρτι, και τον παρουσίαζε ως ανιψιό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε εξαιτίας κάποιων βίντεο που φέρεται να έδειξε ο ανήλικος στους φίλους του και απεικόνιζαν σεξουαλικές πράξεις ανάμεσα στον ίδιο και τη δασκάλα. Οι Αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση του κινητού του νεαρού και βρήκαν μέσα τις φωτογραφίες που του είχε στείλει η 41χρονη μέσω WhatsApp.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν η Κάλβι είναι παντρεμένη, ούτε εάν οι Αρχές πιστεύουν ότι ο 15χρονος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί. Η ίδια μίλησε για την εγκυμοσύνη της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το CBS Miami.

Η Κάλβι αντιμετωπίζει σοβαρές νομικές επιπτώσεις για τις πράξεις της. «Ένα παιδί δεν είναι νομικά αρμόδιο να δώσει συναίνεση, παρόλο που μπορεί να πει “εντάξει”. Η ευθύνη ανήκει στον ενήλικο» είπε ο Ρέι Βάλντες, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Ντόραλ στη Φλόριντα. Η ηλικία συναίνεσης στην πολιτεία είναι τα 18 έτη.

Εις βάρος της Κάλβι απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αποπλάνηση, αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο άτομο με ηλεκτρονικά μέσα και οπλοφορία σε σχολικό χώρο.





Πηγή

Διαβάστε επίσης: