Οικονομόπουλος για Θεία Κοινωνία: «Θα μεταλάβω ακόμη κι αν ο προηγούμενος έχει την πιο μεταδοτική ασθένεια»

May 3, 2021

Οικονομόπουλος για Θεία Κοινωνία: «Θα μεταλάβω ακόμη κι αν ο προηγούμενος έχει την πιο μεταδοτική ασθένεια»Οικονομόπουλος για Θεία Κοινωνία: «Θα μεταλάβω ακόμη κι αν ο προηγούμενος έχει την πιο μεταδοτική ασθένεια»Νίκος Οικονομόπουλος Θεία Κοινωνία: Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη που μεταξύ άλλων μίλησε και για τη Θεία Κοινωνία. Η  συνέντευξη δόθηκε από τον διάσημο τραγουδιστή στη νέα δισκογραφική εταιρεία του. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τραγουδιστής μίλησε για την Θεία κοινωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη Θεία Κοινωνία

Είναι από τους κορυφαίους Ελληνες ερμηνευτές. Εκτός όμως από την υπέροχη λαϊκή φωνή του είναι ένα πρότυπο για πολλούς ανθρώπους και κυρίως νέους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει πως είναι ιδιαίτερα πιστός. Το λέει όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Το έκανε και σήμερα, σε μια συνέντευξη που αναρτήθηκε από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία.

Σε μια συνέντευξη έξι λεπτών περίπου, ο Οικονομόπουλος μίλησε την περισσότερη ώρα για την Εκκλησία, την πίστη, τη Θεία Κοινωνία, σε μια ομολογία πίστης. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μέτρα που ελήφθησαν για τον κορονοϊό και το γεγονός πως έκλεισαν οι Εκκλησίες ενώ απαγορεύτηκε και η Θεία Κοινωνία. “Κολλάς κορονοϊό στην Εκκλησία, αλλά όχι στα σούπερ μάρκετ;” αναρωτήθηκε και συνέχισε:

“Πολλοί άνθρωποι ήθελαν να πάνε να ανάψουν ένα κερί, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν. Εγώ θα το έκανα ακόμη κι αν πριν από μένα κοινωνούσε ένα άνθρωπος με την πιο μεταδοτική αρρώστια”.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τη Θεία Κοινωνία

Πηγή : i-diakopes.gr

Διαβάστε επίσης: