Ελένη Μενεγάκη: Η απουσία από το πασχαλινό της τραπέζι και το σχόλιο στο Instagram

May 3, 2021

Ελένη Μενεγάκη: Η απουσία από το πασχαλινό της τραπέζι και το σχόλιο στο Instagram

Η σημερινή μέρα είναι μέρα αγάπης, χαράς και γιορτής για όλο τον κόσμο. Σίγουρα ο καθένας από εμάς περίμενε τη μέρα τη μέρα αυτή να τη γιορτάσει οικογενειακά μετά από τόσο καιρό, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, ειδικά αν είχε στενούς συγγενείς που έμεναν εκτός νομού. Άλλοι πάλι κατάφεραν να ανταμώσουν μετά από πολύ καιρό και αυτό ήταν το πιο όμορφο συναίσθημα για πολλούς.

Σε μια τέτοια κατάσταση βρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί η παρουσιάστρια να περνάει την ημέρα του Πάσχα οικογενειακά, στο σπίτι της, όμως λείπει κάποιος από το φετινό πασχαλινό τραπέζι της, και το αποκάλυψε στο σχόλια, σε ένα post που έκανε στο Instagram account της.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε νωρίς το πρωί μία φωτογραφία στο προφίλ της, δίπλα στη φωτιά που ετοιμαζόταν για το ψήσιμο του κρέατος. «Χριστός Ανέστη ! Αγάπη και ηρεμία στις καρδιές μας και υγεία πάνω από όλα», έγραφε το caption με τα likes και τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Σε ένα λοιπόν από αυτά τα σχόλια είδαμε και την απουσία από το οικογενειακό πασχαλινό της τραπέζι. Ποιος έλειπε όμως φέτος;


Σε φωτογραφία που ανέβασε το πρωί από την προετοιμασία του ψησίματος κάποιος της σχολίασε: «Χρόνια πολλά Ελενάκι μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου που είναι και μεγάλη ελπίζω να σας φτάσει το αρνί».
Και τότε η Ελένη έκανε την αποκάλυψη: «Έχω βάλει και στον φούρνο με πατάτες. Κάτσε να δούμε πώς θα τα πάμε στο ψήσιμο της σούβλας. Με τον παππού Στέλιο να έχει μείνει στην Κάρυστο, δεν ξέρω αν θα μας πετύχει τόσο καλά».

πηγη: queen.gr

Διαβάστε επίσης: