Διάσημος κομμωτής κουρεύει αγορέ την πελάτισσά του και την μεταμορφώνει σε άγγελο

May 2, 2021

Διάσημος κομμωτής κουρεύει αγορέ την πελάτισσά του και την μεταμορφώνει σε άγγελο

Κομμωτής κάνει μια όμορφη γυναίκα να αισθανθεί καλύτερα, προσφέροντάς της ένα απίστευτο κούρεμα. Η Λάουρα έχει μακριά μαλλιά, αφήνεται στα χέρια του κομμωτή της και εκείνος της τα κόβει αγορέ.

Για χρόνια η Λάουρα απολάμβανε τα μακριά μαλλιά της. Αλλά μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι σύντομα θα χάσει τα μαλλιά της στη χημειοθεραπεία.

Η Λάουρα ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την ασθένειά της με μια πιο τολμηρή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο που έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα του YouTube.

Ο κομμωτής της Νέας Υόρκης, Jerome Lordet, μεταμορφώνει τη Λάουρα με ένα εξαιρετικό κούρεμα. Με ένα έντονο μακιγιάζ για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα σαν μια εντελώς νέα γυναίκα.


Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η νεαρή γυναίκα είναι προσηλωμένη και αποφασισμένη για τη νέα της δραστική αλλαγή, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς αντέδρασε στην μεγάλη αλλαγή που της έκανε ο κομμωτής. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό το έγινε τόσο δημοφιλές με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δύο εβδομάδες μετά το κούρεμα της, η Λάουρα έχασε όλα τα μαλλιά της λόγω της ακτινοβολίας.


Με ή χωρίς μαλλιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο … Η Λάουρα είναι πανέμορφη!

Η Λάουρα πρόσφατα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι είμαι σε ύφεση και τα πάω πολύ καλά! Μετά την αρρώστια μου, είναι απίστευτο το ότι αισθάνομαι τόσο δυνατή και υγιής.». Επίσης, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τα 5 κορυφαία πράγματα που μου έμαθε ο καρκίνος και πραγματικά θα σας εμπνεύσει.

πηγη: fumara.gr

Διαβάστε επίσης: