Επείγουσα διακομιδή βρέφους 3 ημερών από τη Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα

May 2, 2021Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διακομιδής βρέφους μόλις 3 ημερών διασωληνομένου σε θερμοκοιτίδα, που ξεκίνησε από τη Β. Ελλάδα και έχει τελικό προορισμό την Αθήνα.Χθες, Μ. Παρασκευή, λάβαμε κλήση από γονείς βρέφους, μόλις 3 ημερών που γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδούλα του. Έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα από Νοσοκομείο στην Β. Ελλάδα σε Νοσοκομείο στην Αθηνα, με την συνοδεία γιατρού, όπως προβλέπεται πάντα σε τέτοια περιστατικά.

Από τη στιγμή εκείνη, άμεσα και αποτελεσματικά κινητοποιήθηκε το σύνολο του μηχανισμού του Οργανισμού και σήμερα με την Νέα Πρότυπη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο), πλήρως εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα ιατροτεχνολογικά μηχανήματα, πραγματοποιείται η ασφαλής διακομιδή του μωρού με τη συνοδεία των έμπειρων διασωστών και της διαχρονικής εθελόντριάς μας, αναισθησιολόγου, μητέρα η ίδια, κας Στέλλας Ιορδανίδου.

Τα συναισθήματά μας έντονα για μια τόσο μικρή ψυχούλα σε τόσο σοβαρή κατάσταση.

Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο μικρούλη μας και ελπίζουμε σύντομα να γυρίσει υγιής στο σπίτι του και στην οικογένειά του!

Πηγή: hamogelo.gr

Διαβάστε επίσης: