Έλενα Ακρίτα: Η συγκλονιστική ανάρτησή της για την Τζένη Χειλουδάκη

May 2, 2021Έλενα Ακρίτα: Μία νέα ανάρτηση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα, έγραψε ένα κείμενο για την Τζένη Χειλουδάκη και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε από ορισμένους χρήστες, όταν δημοσιοποίησε πως πάσχει από καρκίνο και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο.Έλενα Ακρίτα: Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

«Η Τζένη Χειλουδάκη είναι μια όμορφη, γενναία γυναίκα, μια ζωόφιλη ακτιβίστρια που ζει με την μανούλα της και τα ‘σκυλόπαιδά’ της, όπως τα λέει, κάπου στην Κρήτη.

Δυστυχώς η Τζένη διαγνώστηκε με καρκίνο και πρέπει να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη. Όταν μαθεύτηκε η κατάσταση της υγείας της, χιλιάδες άνθρωποι τής ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους. Εξαίρεση άθλια και θλιβερή μια νεα γυναίκα, δασκάλα κιόλας, που έγραψε χυδαιότητες κι εκτόξευσε κατάρες ανείπωτες. Λυπάμαι τα παιδιά που διδάσκει, λυπάμαι τα δικά της παιδιά αν έχει, μόνο την ίδια δεν λυπάμαι. Και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί της.

Στην κ. Χειλουδάκη ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια πίσω στην απλή, όμορφη ζωή που η ίδια επέλεξε. Περαστικά και γρήγορα, Τζένη».

Η Τζένη Χειλουδάκη είναι μια όμορφη, γενναία γυναίκα, μια ζωόφιλη ακτιβίστρια που ζει με την μανούλα της και τα…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Πηγή: Elena Akrita

Διαβάστε επίσης: