Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά: «O Άγιος Δημήτριος με έσωσε από την εντατική»

May 1, 2021Ρίκα Διαλυνά: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε «O Άγιος Δημήτριος με έσωσε από την εντατική».«Ναι, έκανα και τις δυο δόσεις του εμβολίου στην Κρήτη και αισθάνομαι μια χαρά. Παρότι φοβάμαι πάρα πολύ τις ενέσεις, δεν κατάλαβα τίποτα», αναφέρει επίσης σε άλλο σημείο της συνέντευξής της. Αναλυτικότερα:

Ρίκα Διαλυνά: Οι απαντήσεις που έδωσε

Ερώτηση δημοσιογράφου: Ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιας περιπέτειας με την υγεία σας;

Ρίκα Διαλυνά – Απάντηση: «Οταν γυρίζαμε την σειρά «Η ώρα η καλή» αρρώστησα εντελώς ξαφνικά. Πήγα στο νοσοκομείο και για τέσσερις μέρες οι γιατροί δεν έβρισκαν τι συμβαίνει. Τελικά είχα πάθει ειλεό και ήταν θέμα μισής ώρας να πεθάνω. Ο άντρας μου φώναξε έναν μεγάλο χειρουργό, ο οποίος είπε πως πρέπει να χειρουργηθώ αμέσως.

Ήμουν διασωληνωμένη στην αυτό και τώρα με τον κορονοϊό μπορώ να κατάλαβω τι περνούν οι άνθρωποι που είναι άρρωστοι και παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Έμεινα στο νοσοκομείο για έναν μήνα, αλλά επέζησα. Επειδή δεν ήθελα να μαθευτεί ότι είμαι άρρωστη, έλεγαν στους δημοσιογράφους που έπαιρναν στο νοσοκομείο ότι πρόκειται για συνωνυμία. Για 8 επεισόδια δεν παρουσιάστηκα στη σειρά».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Τι σκέψεις κάνατε εκείνες ης στιγμές στην εντατική;

Ρίκα Διαλυνά – Απάντηση: «Ήμουν τρομοκρατημένη δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω. Σώθηκα από θαύμα, χάρη στους δύο Άγιους που έχω προστάτες. Τον Άγιο Δημήτριο και την Αγία Ειρήνη. Τέσσερις μέρες πριν μου συμβεί αυτό, είχα δει ένα όνειρο που μου έδινε κουράγιο. Για την ακρίβεια είδα στον ύπνο μου ότι κάποιος είχε πεθάνει και έτρεχα στο νεκροταφείο να προλάβω την κηδεία. Μόλις έφτασα εκεί είδα κάποιες σιδερένιες μαύρες πόρτες να κλείνουν. Είπα «σας παρακαλώ, αφήστε με να μπω. Θάβεται ένας φίλος μου δεν μπορώ να τον αφήσω». Και δεν με άφησαν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: