Ένταση με αστυνομικούς και ρίψη αντικειμένων έξω από καφετέρια

May 1, 2021Ένταση με αστυνομικούς: Ένας υπάλληλος και ένας θαμώνας από καφετέρια διαπληκτίστηκαν έντονα, με αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολικό.Ένταση με αστυνομικούς: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση χθες το βράδυ στην Καλαμάτα λόγω του συνωστισμού που υπήρχε έξω από μία καφετέρια.

Περιστατικό έντασης, με αστυνομικούς έξω από καφετέρια.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, γύρω στις 23:30 το πλήρωμα ενός περιπολικού έκανε διελεύσεις από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Καλούσε από το μεγάφωνο τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από τα καταστήματα, να διαλυθεί και να τηρήσει τα μέτρα.

Όταν δεν συνέβη αυτό, διέσχισε τον πεζόδρομο και στάθμευσε επί της οδού έξω από το Ιστορικό Δημαρχείο και οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς μία καφετέρια υπήρχαν πολλά νεαρά άτομα.

Εκεί υπήρξε έντονος διαπληκτισμός με έναν υπάλληλο και έναν θαμώνα, με την κατάσταση να ξεφεύγει, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στο video ένας άνδρας διαμαρτύρεται έντονα στους αστυνομικούς και συγκρατείται από άλλους.

Μάλιστα αντιδράσεις υπήρχαν και από τους υπόλοιπους που αποδοκίμαζαν τους αστυνομικούς και τους πέταξαν αντικείμενα. Το επεισόδιο κράτησε για λίγα λεπτά και μετά από λίγο ενώ προσήλθαν ενισχύσεις, ο κόσμος απομακρύνθηκε σε άλλα κοντινά σημεία χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάτι σοβαρό.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: