Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 1 Μαΐου

May 1, 2021Ζώδια – Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;Κριός
Υποδέξου τον νέο μήνα με χαμόγελο και προσπάθησε να μπεις στο κλίμα της ημέρας. Όλα γύρω σου κινούνται με αργούς ρυθμούς και μιας και καλούμαστε να περάσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα, βρες τρόπους να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Πέρασε αρκετό χρόνο με τον ερωτικό σύντροφό σου και με τα οικεία σου πρόσωπα μιας και η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου  ενθαρρύνει την προσοχή μας στις πρακτικές υποθέσεις.

Ταύρος
Με αρκετή αισιοδοξία ξεκινάς τον νέο μήνα και δείχνεις αποφασισμένη να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής και την καθημερινότητά σου. Η μέρα είναι λίγο διαφορετική και ίσως πλανάται γύρω μας μια γλυκιά μελαγχολία, αλλά έχοντας χρόνο στη διάθεσή σου κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου κι αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι μόνη, οι συναισθηματικές μπαταρίες σου φορτίζονται από το ενδιαφέρον φίλων αλλά και θαυμαστών.

Δίδυμοι
Μπορείς να απολαύσεις τη μέρα σου ή να εξερευνήσεις ένα θέμα λίγο πιο βαθιά. Σήμερα και αύριο είσαι πιο πειστική και η επίλυση προβλημάτων μέσω των συνομιλιών μπορεί να είναι επιτυχής. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ξαφνικές αναμνήσεις που θα σου δημιουργήσουν μια μελαγχολία. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητάς σου κι αυτό σε φέρνει κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Καρκίνος
Νέα οράματα για το μέλλον μπορούν να σε παρακινήσουν και να σε εμπνεύσουν σήμερα. Είναι μια ωραία μέρα για την επίλυση προβλημάτων και οι φίλοι, τα δίκτυα και οι συνδέσεις διαθέτουν ευχάριστες ειδήσεις ή ιδέες που σε εμπνέουν. Ασχολήσου με τους προσωπικούς χώρους σου και επιδίωξε να μείνεις λίγο μόνη αν το επιθυμείς. Κάντε αισιόδοξα σχέδια με τον αγαπημένο σου προσπαθώντας να ικανοποιήσεις μέχρι ενός σημείου και τις δικές του ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου προσφέρει ικανοποίηση.

Λέων
Η μέρα είναι ισχυρή για φιλίες, επικοινωνίες και την παρουσίαση των ιδεών σου. Υπάρχει εξαιρετική ενέργεια γύρω σου για εποικοδομητικές συνομιλίες που έχεις να κερδίσεις πολλά. Έχεις την τάση να κάνεις σχέδια και στρατηγικές καθώς επηρεάζεσαι από την πτυχή Ερμή – Πλούτωνα. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε να μοιραστείς όλα αυτά τα ενδιαφέροντα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους είναι καιρός να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.

Παρθένος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αβεβαιότητα ή αναποφασιστικότητα, όσο όμως περνά η μέρα γίνεται ευκολότερο να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα. Η ψυχική ενέργεια και η δύναμη αυξάνονται και οι ικανότητες να πείσεις και να ηγηθείς είναι σημαντικές. Θετικά νέα έρχονται σήμερα και αύριο. Συναισθηματικά αισθάνεσαι ανανεωμένη κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με μια νέα γνωριμία ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ζυγός
Ενώ οι ανασφάλειές σου μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, οι σκέψεις γίνονται πιο ξεκάθαρες όσο περνούν οι ώρες. Η Σελήνη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σε φέρνει πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Θέλεις να φωλιάσεις στην αγκαλιά του ερωτικού σου συντρόφου και να μοιραστείς μαζί του τις ανησυχίες σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να αναζητήσεις διανοητικό ενθουσιασμό. Έχεις τη δύναμη της πειθούς και τις ισχυρές δεξιότητες παρατήρησης σήμερα και αύριο για αυτό και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να είναι εξαιρετικά πετυχημένες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως και λόγω της ημέρας βρίσκεται στα καλύτερά της. Εσύ που είσαι μόνη, είναι κατάλληλη η στιγμή για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικά ξεχωριστές για εποικοδομητικές συζητήσεις παρόλο που είσαι ευαίσθητη. Καθώς η μέρα εξελίσσεται θέλεις να διευθετήσεις τα προβλήματα και να εξαλείψεις τις ατέλειες. Οι ιδέες σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά και τις πρακτικές υποθέσεις σου είναι εξαιρετικές και πρέπει να τις εμπιστευτείς. Συναισθηματικά είσαι ευάλωτη και θέλεις να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, εισπράττεις την αγάπη που χρειάζεσαι από φίλους και οικεία σου πρόσωπα.

Αιγόκερος
Αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα υπάρχει μια θετική ενέργεια για να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις. Μπορεί επίσης να είσαι ενθουσιασμένη για ένα χόμπι ή για μια δημιουργική αναζήτηση. Η έντονη επιθυμία σου να εκφραστείς σε κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να τον γοητεύσεις.

Υδροχόος
Σήμερα και αύριο είναι ιδανικές οι μέρες για να κατανοήσεις ένα προσωπικό πρόβλημα και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζεται. Είναι επίσης εύκολο να προσδιορίσεις τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου. Η ανακάλυψη συναρπαστικών πληροφοριών αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Με το φεγγάρι στον 12ο οίκο σου χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις πιέσεις για αυτό και αφοσιώνεσαι αποκλειστικά στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Ιχθείς
Καθώς η μέρα εξελίσσεται ο Ερμής κατευθύνεται προς μια δυναμική πτυχή ενθαρρύνοντας μια νέα ματιά στις φιλίες ή τους στόχους σου. Μια σύνδεση ή μια νέα ιδέα μπορεί να σε αναζωογονήσει. Κάποια νέα ή πληροφορίες φαίνεται να εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Αφιέρωσε το χρόνο σου στον αγαπημένο σου και περάστε όμορφα τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια καλή περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή για αυτό πάρε τα πάνω σου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: