10 συνδυασμοί που υπάρχουν στο κινητό σας και θα φανούν πολύ χρήσιμοι σε δύσκολες στιγμές

April 30, 2021Τα smartphone μας περιέχουν πολλές χρήσιμες και ενδιαφέρουσες λειτουργίες τις οποίες δεν γνωρίζουμε καν. Με τη βοήθεια ειδικών συνδυασμών, μπορούμε να λάβουμε διάφορα πληροφοριακά δεδομένα και ακόμη και να πραγματοποιήσουμε κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις.Συγκεντρώσαμε τους πιο συναρπαστικούς κωδικούς που είναι χρήσιμοι για όλους. Δοκιμάστε τους! Οι προτάσεις μας εφαρμόζονται σε iPhone, αλλά ορισμένοι συνδυασμοί λειτουργούν και για Android.

10. Για να μάθετε τον αριθμό IMEI σας πληκτρολογήστε:

* # 06 #

Το IMEI είναι ένας μοναδικός αριθμός στη συσκευή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μέθοδο για να ελέγξετε τον αριθμό IMEI για Android, Windows Phone, ακόμη και για ορισμένα παλιά τηλέφωνα.

Χρησιμοποιείται για να γνωρίζει ορισμένες από τις δυνατότητες μιας συσκευής: την ημερομηνία κατασκευής και την ημερομηνία αγοράς, πληροφορίες εγγύησης και αν χάθηκε ή επισκευάστηκε. Αυτή η υπηρεσία και οι σχετικοί ιστότοποι θα σας βοηθήσουν να μάθετε αυτές τις πληροφορίες.

Σημείωση: Εάν το τηλέφωνό σας έχει κλαπεί, δώστε τον αριθμό IMEI στην αστυνομία και θα μπορέσει να εντοπίσει την τοποθεσία του.

9. Για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με κλήσεις, μηνύματα και άλλα δεδομένα προώθησης πληκτρολογήστε:

* # 21 #

Αυτός ο συνδυασμός θα σας βοηθήσει να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις προώθησης: εάν κάποιος άλλος λαμβάνει τις κλήσεις, τα μηνύματά και άλλα δικά σας δεδομένα .

8. Για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με έναν αριθμό τηλεφώνου που λαμβάνει τα δεδομένα σας μέσω των ρυθμίσεων προώθησης:

Εάν οι ρυθμίσεις προώθησης είναι ενεργοποιημένες, * # 62 # θα εμφανίσει τον αριθμό τηλεφώνου που λαμβάνει δεδομένα (κλήσεις, μηνύματα, φαξ κ.λπ.).

7. Για να απενεργοποιήσετε την προώθηση πληκτρολογήστε:

Ο συνδυασμός ## 002 # θα απενεργοποιήσει όλες τις τρέχουσες ρυθμίσεις προώθησης.

6. Για να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από άλλο χρήστη πατήστε:

# 31 # ο αριθμός τηλεφώνου πραγματοποιεί μια κλήση ενώ κρύβει τον αριθμό τηλεφώνου σας από το άτομο που καλείτε. Λειτουργεί μόνο με μια τρέχουσα κλήση.

5. Για να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία αναμονής κλήσεων πληκτρολογήστε:

* # 43 #

Όταν μιλάτε σε κάποιον μέσω τηλεφώνου και κάποιος άλλος προσπαθεί να σας καλέσει, η λειτουργία αναμονής κλήσεων είναι υπεύθυνη για περαιτέρω ενέργειες. Εάν είναι απενεργοποιημένο, ένα άτομο ακούει τον «απασχολημένο» τόνο και η κλήση του τελειώνει.

4. Για να ενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσεων πατήστε:

* 43 # ενεργοποιεί την αναμονή κλήσεων.

3. Για να απενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσεων:

Πληκτρολογήστε το # 43 # εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε την αναμονή κλήσεων.

2. Για να μάθετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας:

* 3001 # 12345 # *

Αυτός ο συνδυασμός εμφανίζει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κάρτα SIM σας σε ένα αναδυόμενο μενού. Μπορείτε να μάθετε την αποτελεσματικότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και το επίπεδο σήματος σε αριθμούς. Για παράδειγμα, είναι μάλλον βολικό να μπορείτε να πάτε στο γραφείο και να βρείτε το καλύτερο επίπεδο σήματος.

1. Για να μάθετε τον αριθμό τηλεφώνου του κέντρου υπηρεσιών σας:

* # 5005 * 7672 #

Αυτή η εντολή σάς επιτρέπει να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου του κέντρου εξυπηρέτησης του μεταφορέα σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: