Λάρισα: Πτώμα εντοπίστηκε στην όχθη του Πηνειού ποταμού

May 1, 2021Πτώμα στον Πηνειό στη Λάρισα εντοπίστηκε τη Μεγάλη Πέμπτη και αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, μετά από ειδοποίηση διερχόμενων οδηγών.Συγκεκριμένα, το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στην όχθη του Πηνειού ποταμού, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, στη Λάρισα.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του άνδρα.

Το πτώμα στον Πηνειό ήταν σε προχωρημένη σήψη

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Διερχόμενοι οδηγοί από τη γέφυρα της οδού Λαγού, ενημέρωσαν τις Αρχές για το πτώμα του άνδρα, το οποίο βρισκόταν το μισό μέσα στον ποταμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, δίπλα στο πτώμα βρέθηκαν φαρμακευτικά σκευάσματα και ένα μηχανάκι, το οποίο είχε κλαπεί και είχε δηλωθεί πρόσφατα στην αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γέφυρα της Λαγούκατά καιρούς διανυκτερεύουν Έλληνες και αλλοδαποί άστεγοι, που αρνούνται να φιλοξενηθούν στις προνοιακές δομές του Δήμου Λαρισαίων.

Λόγω της προχωρημένες σήψης, μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, δεν είχαν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση από το Αστυνομικό ΤΥμήμα Λάρισας, στο πλαίσιο της διερεύνησης των συνθηκών που προκάλεσαν τον θάνατο.

Πτώμα στον Πηνειό στη Λάρισα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: