Ο μεγαλύτερος προδότης του ζωδιακού: Το ανδρικό ζώδιο που απατά όλες τις συντρόφους του

March 22, 2021

Ο μεγαλύτερος προδότης του ζωδιακού: Το ανδρικό ζώδιο που απατά όλες τις συντρόφους του

Όσο κι αν κάνεις πως δεν πιστεύεις στα ζώδια, οφείλεις να παραδεχτείς πως κάποια πράγματα ισχύουν καθώς η ιστορία αποδεικνύει πως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που είναι όμοια στους εκπροσώπους του κάθε ζωδίου.

Κάποια από τα ζώδια φημίζονται για την νευρικότητά τους, άλλα για την ευαισθησία τους, άλλα για την δημιουργικότητα τους. Υπάρχει, όμως, και ένα ζώδιο που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι πως όποια γυναίκα το ακούει βγάζει από τη ψυχή της έναν μικρό λυγμό. Πάει πουθενά το μυαλό σας;


Μιλάμε φυσικά για τον Κριό που έχει πάνω του όσα μια γυναίκα φοβάται μην έχει ο σύντροφός της και πρώτο και κύριο την απιστία.
Μάλιστα, ο Κριός είναι ο πιο άπιστος του ζωδιακού κύκλου καθώς όπως φαίνεται αστρολογικά έχει την απιστία στο αίμα του και φυσικά του είναι πολύ δύσκολο να απαρνηθεί την «παιχνιδιάρα» φύση του. Το πιο κακό και από την ίδια την απιστία του Κριού είναι η ανάγκη του να αρνείται τα πάντα πεισματικά ακόμα και αν οι αποδείξεις είναι αδιάψευστες, καθώς σπάνια είναι πρόθυμος να παραδεχτεί το λάθος του.

Οι Κριοί από τη φύση τους είναι ενθουσιώδεις και ενδιαφέροντες τύποι και αυτό κάνει τις γυναίκες να τους ερωτεύονται πολύ εύκολα, γεγονός που τους «τρέφει»αφού επιζητούν τον θαυμασμό και τη δόξα.


Δίπλα σε έναν Κριό η γυναίκα δεν βαριέται ποτέ, νιώθει ασφάλεια και γελάει πολύ με το πηγαίο χιούμορ του. Μέχρι να αντιληφθεί τουλάχιστον τα πολλά ταμπλό στα οποία έχει ροπή να παίζει.

Μέχρι να βρεθεί φυσικά εκείνη η μια που θα βρει το κουμπί του και θα τον κάνει να μην έχει μάτια για άλλη. Ή καλύτερα μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να βγει ο ωροσκόπος προς τα έξω, που ελπίζουμε να έχει μέσα του δείγματα πίστης, αλλιώς αντικειμενικά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.

Οοps…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: