Survivor: Σε σοκ η Ανθή Σαλαγκούδη – «Ήθελε να με εκδικηθεί»

February 27, 2021

Survivor: Σε σοκ η Ανθή Σαλαγκούδη – «Ήθελε να με εκδικηθεί»



Survivor: Η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΙ έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε απόλυτο σοκ με όσα άκουσε από τον συμπαίκτη της, που θεωρούσε μέχρι πριν λίγες κολλητό της φίλο.



Η Ανθή Σαλαγκούδη όσο ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή Love it για όσα πέρασε μέσα στο παιχνίδι και έδειξε ότι είναι πικραμένη με τη στάση του Περικλή Κονδυλάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Αισθανόμουν αδικημένη, σε κάθε αγώνα που χάναμε το έριχναν σε εμένα. Ήθελα να φύγω με μια ευχάριστη εικόνα γι’ αυτό. Εάν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση», είπε κατά τη διάρκεια της σύνδεσής της με την εκπομπή δικαιολογώντας την στάση της κατά την αποχώρησή της.

«Δεν ήθελα να καβγαδίζω μπροστά στις κάμερες, ο Περικλής δεν το σεβάστηκε αυτό. Τα υπόλοιπα παιδιά εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος τους. Ο Τριαντάφυλλος αμέσως με ρώτησε αν καβγαδίσαμε και την άλλη στιγμή πλησίασε τον Περικλή. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή, ήταν όλο αληθινό», πρόσθεσε η Ανθή Σαλαγκούδη και σχολίασε τον χαρακτηρισμό που της απέδωσε ο Περικλής ως την πιο στρατηγική παίκτρια στο παιχνίδι.

«Μπράβο μου που είμαι η πιο έξυπνη στρατηγικά παίκτρια και δεν το είχα καταλάβει. Σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε ο Περικλής, κατηγορεί εμένα και γι’ αυτό τα είπε αυτά. Ήθελε να με εκδικηθεί, ήθελε σαν τρελός να φύγω. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ! Έχω μείνει παγωτό!», τόνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αναφερόμενη στον Τριαντάφυλλο, η Σαλαγκούδη είπε: «Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει τη μπιφτέκα πολλές φορές την ίδια μέρα. Ακόμα και ο Περικλής στο τέλος φερόταν με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για την ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που με ψήφισε. Οι κατηγορίες του είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο Ασημακόπουλος έκανε μια πάρα πολύ άσχημη χειρονομία υπονοώντας ότι ο μπαμπάς μου πληρώνει. Ο Κοψιδάς είχε άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες. Γινόταν έξαλλος, έβριζε κι έδινε διαταγές», είπε, κλείνοντας.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: