Κατερίνα Τσάβαλου: «Ήμουν για δύο χρόνια με κρίσεις πανικού»

February 27, 2021



Για την δική της άσχημη προσωπική εμπειρία στο χώρο του θεάτρου μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» η ηθοποιός, Κατερίνα Τσάβαλου.



«Για δύο χρόνια ήμουν με κρίσεις πανικού»

«Δύο φορές έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση γενικά στη ζωή μου. Όμως, έχω υποστεί εργασιακή βία. Πήγαινα στη δουλειά, δεν με άφηνε να παίξω, μου έλεγε την ώρα της παράστασης «πω, πω πώς παίζεις έτσι, βαριέμαι». Το θέατρο ήταν γεμάτο. Το είχα πει στους δικούς μου, σκέφτηκα να φύγω αλλά ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός. Ήμουν 2 χρόνια με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή επειδή δεν μπορούσα να το εξωτερικεύσω», ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου. 

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «φάουλ» την επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Ο Μπιμπίλας είναι ένας άνθρωπος που είναι το ΣΕΗ η ψυχή του. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Είναι ο άνθρωπος που βοηθά κόσμο, συναδέρφους. Χάρη σε αυτόν λειτουργεί το σωματείο. Για τον Σπύρο Μπιμπίλα συσπειρωθήκαμε, είμαστε μαζί του» τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου. 

Τέλος, όπως ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου, υπάρχουν 200 καταγγελίες για περιστατικά βίας και παρενόχλησης στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και σύντομα θα βγουν άλλες δύο – τρεις υποθέσεις στο «φως» της δημοσιότητας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: