Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος με τον γιο του και τη γυναίκα του – Survivor

February 25, 2021

Η Κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη και μαζί της το έπαθλο επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο έμελλε να είναι πολύ συγκινητικό για όλους τους παίκτες αφού έλαβαν φωτογραφίες και γράμματα από τις οικογένειές τους. Ο Τριαντάφυλλος είδε μετά από καιρό τη γυναίκα του και το παιδί του και ξέσπασε σε κλάματα.



Εδώ και πολύ καιρό ο τραγουδιστής μιλάει για την οικογένειά του και έχει τονίσει πως για εκείνον είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχει. Έτσι, έστω και αυτή η επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του και τον αγαπημένο του γιο, Νικόλα, τον έκανε να καταρρεύσει.

Survivor 4 spoiler 24/2: Ανατροπή! Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4 spoiler 24/2: Ανατροπή! Φεύγει η Ανθή Σαλαγκούδη

Survivor Τριαντάφυλλος

Μόλις είδε τη φωτογραφία ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει από τα αναφιλητά. Όπως εξήγησε αργότερα, το Survivor του έκανε ένα μεγάλο δώρο με αυτή την κίνηση, την στιγμή που η Σοφία κατέρρεε καθώς δεν είχε την ευκαιρία να δει και εκείνη τα παιδιά της.

Φίλος Τριαντάφυλλου για Survivor 4: «Δεν είναι άνθρωπος που θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο»

Ο Γιάννης Φατούρος, καλός φίλος και συνεργάτης του Τριαντάφυλλο μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4 και για την μέχρι σήμερα πορεία του στο παιχνίδι.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λίγες ώρες πριν το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητό για το οποίο σας έχουμε spoiler.

Όπως λοιπόν, αποκάλυψε ο Γιάννης Φατούρος, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας παρόλο που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις και τσακωμούς μέσα στο παιχνίδι, δήλωσε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν θα προσποιηθεί ή θα παίξει θέατρο, καθώς είναι αυθεντικός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: