Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στην Πατησίων – Στο σημείο η πυροσβεστική με διασωστικό σκύλο

February 20, 2021

Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στην Πατησίων – Στο σημείο η πυροσβεστική με διασωστικό σκύλο

Μέρος κτιρίου κατέρρευσε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σαρανταπόρου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο κτίριο εντοπίστηκε ζωντανός ένας άνδρας, αλλοδαπός. Αυτή την ώρα οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την έρευνα στο σημείο για τον εντοπισμό ενδεχομένως και άλλων ατόμων. Έχει κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί ο άνδρας σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρόκειται για άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκε στα ερείπια του παλιού εγκαταλειμμένου κτιρίου στα Άνω Πατήσια, μέρος του τοίχου του οποίου κατέρρευσε λίγο μετά τις 13.00. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε διπλανό χώρο από αυτόν που κατάρρευσε και δεν έχει τραυματιστεί. Ο άνδρας αυτή την στιγμή εξετάζεται ως μάρτυρας, για το αν υπάρχουν άλλα άτομα στο χώρο που μπορεί να κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.Πηγή

Διαβάστε επίσης: