Άκης Πετρετζίκης: «Κατεβαίνει» για δήμαρχος με όραμα να γίνει πρωθυπουργός – Viral οι αναρτήσεις του

February 19, 2021

Άκης Πετρετζίκης: «Κατεβαίνει» για δήμαρχος με όραμα να γίνει πρωθυπουργός – Viral οι αναρτήσεις τουΤο γύρο του διαδικτύου κάνουν οι αναρτήσεις του Άκη ΠετρετζίκηΗ κακοκαιρία «Μήδεια» χτύπησε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές μέρες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, με τον σεφ να είναι τρελαμένος, καθώς για τρεις μέρες δεν είχε ρεύμα στην Αγία Παρασκευή.

Ο Άκης προσπάθησε να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση με χιούμορ και έκανε κάποια Instagram story, όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως θα «κατέβει» για δήμαρχος στο δήμο, ενώ μετά έκανε και… προγραμματικές δηλώσεις ανακοινώνοντας υπουργεία, καθώς σκέφτεται και τη θέση του πρωθυπουργού.

«Ο Δήμος λέει η ΔΕΗ. Η ΔΕΗ υπάγεται στον Δήμο. Τρεις μέρες η ΔΕΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής μάλλον πήγε για χιονοπόλεμο», έγραψε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Θα κατέβω για δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Τουλάχιστον σε ανάλογη περίπτωση θα μαγειρεύω για τον κόσμο. Και μετά την τετραετία θα κατέβω για Πρωθυπουργός», ήταν η πρώτη ανάρτησή του.

Μάλιστα μετά από λίγα λεπτά ανακοίνωσε και… ανασχηματισμό

«Μποτρίνι Προστασίας του Πολίτη. Κουτσόπουλος Αθητισμού (να πάρει πρωτάθλημα ο Πανιώνιος) και Δαμαλα τουρισμού για να τα κάνει όλα Μύκονο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: