Ασημίνα Ιγγλέζου: «Η Σοφία είπε στον Κοψιδά να με διαλέξει» – Survivor

February 13, 2021

H Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Σοφία, η οποία είπε στον Κοψιδά να την επιλέξει για την Κόκκινη ομάδα με στρατηγική, για να την βγάλει από το παιχνίδι.Η Ασημίνα, αφού άφησε «παγωτό» την Ιωάννα Μαλέσκου με μία ατάκα της για την εκπομπή, μίλησε για την αλλαγή των ομάδων, που ήταν και αυτό που της κόστισε περισσότερο στο Survivor.

Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: «Ο Ατζούν είναι έξαλλος! Πήγε με το δικό του λίαρ τζετ και απείλησε με απομακρύνσεις»

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor και τη Σοφία Μαργαρίτη

«Δεν μου στοίχισε που δεν με επέλεξε ο Τζέιμς, μου στοίχισε που έγινε έτσι το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Κοψιδάς για προσωπικό του συμφέρον δεν έπρεπε να επιλέξει την τετράδα των Μαχητών. Η Σοφία η ίδια μου είπε, ότι αυτή είπε στον Κοψιδά να με πάρει.

Ήταν κάποια στρατηγική, από εκεί που ήμουν «προστατευμένη» με τους Μαχητές. Επειδή με επέλεξε, θα έπρεπε να με προστατεύσει και όχι να με βγάλει από την πρώτη εβδομάδα επειδή έχασα ένα παιχνίδι. Θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά και τον Τριαντάφυλλο.

Ποτέ δεν ψήφισα τον Κοψιδά, ούτε τη Σοφία, σαν γυναίκα. Πρώτα απ’ όλα ψήφιζα αγωνιστικά και στη συνέχεια στο πώς φέρεσαι μέσα στην καλύβα. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον στην ηλικία μου να προσβάλει ένα παιδί 24 χρονών, η κόρη μου είναι 22», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έδωσε τη δική της απάντηση για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στα social media.

Η ξανθιά> καλλονή που είναι 41 ετών, μητέρα 2 κοριτσιών και πρωταθλήτρια στο ορεινό τρέξιμο, έχει ένα απίστευτο κορμί και δεν διστάζει να μοιραστεί “καυτές” φωτογραφίες της.

Μετά την συμμετοχή της λοιπόν στο Survivor 4, υπήρξαν πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά με τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που έχει κάνει, κατά καιρούς, στο Instagram.

Survivor 4 Ασημίνα Ιγγλέζου:

«Είμαι πάρα πολύ προσεχτική στην ουσία των πραγμάτων. Πάντα προσέχω και σε αυτά που έχω διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μου, θέλω να έχουν την ηθική την πραγματική και όχι την υποκειμενική και τη ρατσιστική. Και την πατριαρχική που η κοινωνία μας ακόμη κρατάει.

Δε δίνω σημασία γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να αποτινάξω, όσο μπορώ, το “φαίνεσθαι” και πράγματα που η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται. Στη ζωή μου και το έχω αποδείξει, είμαι πάρα πολύ προσεχτική και δε θέλω να περνάω λάθος μηνύματα. Τώρα ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε σήμερα και να κατηγορήσει. Η αλήθεια και οι πράξεις μας φαίνονται. Και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αυτό μετράει» ήταν η απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: