Δήμητρα Κατσαφάδου: Αυτό είναι το πραγματικό της επώνυμο – Την κοροϊδεύαν και το άλλαξε

February 13, 2021

Δήμητρα Κατσαφάδου: Αυτό είναι το πραγματικό της επώνυμο – Την κοροϊδεύαν και το άλλαξε





Καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Η χημικός, Δήμητρα Κατσαφάδου, όπως παραδέχθηκε την «τρολάρουν συνέχεια για την ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»».

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Η ψυχολογία της ύλης είναι το πώς εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι Μανιάτες. Μου λένε «Δημητρούλα, πάλι έγινες viral». Είναι η ζωή μου αυτή η φράση! Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν «φυτό». Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19,5 και στις εξετάσεις έγραψα 18,5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην, με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».


«Όλος ο κόσμος που πίστεψε σε εμένα, μόνο αυτόν θέλω να βλέπω», δήλωσε και αναφέρθηκε στο τι την έχει στεναχωρήσει: «Έχω φάει bullying από παιδί, όταν με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου».

Όσον αφορά στα παιδικά της χρόνια: «Ήμουν μαθήτρια του 19,5 και έγραψα στις εξετάσεις 18,5. Ξαναέδωσα, έβγαλα πάλι 18,5 και πέρασα χημικό Αθηνών. Εγώ αγαπούσα πολύ την ψυχολογία της ύλης. Έλεγα δεν γίνεται οι χημικοί να είναι τόσο αποστειρωμένοι. Πιστεύω ότι γεννήθηκα γι’ αυτό. Η ανώτερη επιστήμη είναι η κβαντομηχανική για μένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: