Βαλέρια Κουρούπη: «Παπάς βίαζε μικρά παιδιά στo ορφανοτροφείο πoυ επισκεπτόμουν»

February 12, 2021



Βαλέρια Κουρούπη: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για τις καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σάλο για τα σκοτεινά παρασκήνια του θεάτρου και τέχνης. Αναλυτικότερα:



Βαλέρια Κουρούπη: Όλα όσα ανέφερε

«Εγώ όταν διάβασα το “καθίστε φρόνημα” το θεώρησα τόσο άκυρο και άκαιρο. Είναι και μια λέξη επικίνδυνη αυτή, θυμίζει μεσαίωνα, παλιές εποχές του κατηχητικού, θυμίζει “σε παρενοχλώ και μην το πεις στους γονείς σου”. Φρόνιμα καθόμασταν τόσα χρόνια και είδαμε που βγήκαμε. Δεν είναι μόνο στη δουλειά μας, αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και θέλω να το πω» τόνισε η Βαλέρια Κουρούπη και στη συνέχεια μίλησε για μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκων από ιερέα:

«Μου έχει συμβεί εμένα όταν ήμουν μικρή και επισκεπτόμουν το ορφανοτροφείο για να πάω βόλτα τα παιδάκια, ο παπάς να τα βιάζει. Ο παπάς που είχε ιδρύσει το ίδρυμα. Η υπόθεση είναι γνωστή και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν μπορούν να λένε “καθίστε φρόνημα” σε μια εποχή που άνοιξαν τα στόματα. Είναι ένα θαύμα που έγινε, μήπως κάποιοι άνθρωποι εκτός δουλειάς κινητοποιηθούν και μιλήσουν» είπε ψυχολογικά φορτισμένη η ηθοποιός

Β. Κουρούπη: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «Το πρωινό»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: