Χριστίνα Παππά: «Μακάρι να δουλέψω με τον Κιμούλη, όσο απαιτητικός κι αν είναι τον αγαπώ»

February 11, 2021Χριστίνα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Loveit». Η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις, με αφορμή τις καταγγελίες παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάματος. Αναλυτικότερα:Χριστίνα Παππά: Όλα όσα ανέφερε

«Πέφτω από τα σύννεφα με όλες αυτές τις καταγγελίες που ακούγονται. Είμαι ενάντια και θεωρώ καταδικαστέο ό,τι έχει να κάνει με βιασμό και σeξουαλική παρενόχληση. Ό,τι έχει να κάνει με το λεκτικό κομμάτι, υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες. Όταν θα πάω σε μια συνεργασία και ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολος, αλλά το πρεστίζ που θα πάρω θα με κάνει να το ανεχτώ, να το καταπιώ. Είναι άδικο να κατηγορώ μετά. Αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις» εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε: «Τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Αν δεν αντέχω, θα σηκωθώ να φύγω. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να κατακρίνουμε».

Όσο για το αν έχει δεχτεί εκείνη παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της, η Χριστίνα Παππά, είπε: «Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο στα παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει γιατί θέλει δύναμη και μεγάλο κουράγιο να το αντιμετωπίσεις».

Χ. Παππά: Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Loveit»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: