Η Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά – «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» (photo)

February 11, 2021

Η Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά – «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες» (photo)Η ηθοποιός απαντά σε όσα είπε ο παίκτης του ριάλιτιΗ ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά ξεφτίλισε τον Αλέξη Παππά με αφορμή το επεισόδιο της καθώς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους συναδέλφους τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες, οι Κόκκινοι και οι Μπλε, κλήθηκαν να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας διαφώνησαν έντονα με τον Αλέξη Παππά (που είναι στην Μπλε ομάδα), με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως “δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο” με υποτιμητικό ύφος.

Εκείνος έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά του Mega “Έξαψη”, ήταν ανάμεσα στους δεκάδες χρήστες του twitter που δεν άφησαν ασχολίαστο το επεισόδιο του Survivor και ειδικότερα την ατάκα του Αλέξη Παππά. Έκανε, λοιπόν, το εξής σαρκαστικό σχόλιο: “Βρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες”.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: