«Πονόκεφαλος» στην Prime Time για το Survivor 4 – Vanda's Blog

January 31, 2021

Όσο περνάει καιρός, τόσο πιο πολύ φαίνεται πως το Survivor 4 και τα υψηλά ποσοστά που σημειώνει στο δυναμικό κοινό, έχουν προκαλέσει κανονικό «πονοκέφαλο» στα αντίπαλα κανάλια, τα οποία κάνουν τα πάντα για να σώσουν την prime time. Μέσα από το Vanda’s Blog του Youweekly.gr, έχω σκοπό να σας μεταφέρω όλο το «ζουμερό» τηλεοπτικό παρασκήνιο.



Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η πρεμιέρα του MasterChef θα κόψει την φόρα του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη αφού ο διαγωνισμός μαγειρικής όχι μόνο δεν πέρασε το Survivor, αλλά έμεινε πίσω και από τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες πλέον αποτελούν μία σταθερή επιλογή του κοινού.

Survivor trailer (31/1): Εσπευσμένα στην κλινική η Σοφία - Μπαίνουν οι νέοι παίκτες

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer (31/1): Εσπευσμένα στην κλινική η Σοφία – Μπαίνουν οι νέοι παίκτες

To Star λοιπόν αντέδρασε άμεσα και αύξησε τις μέρες προβολής του MasterChef. Έτσι πλέον πέρα από Δευτέρα με Τετάρτη, θα παρακολουθούμε το ριάλιτι και Παρασκευή, ενώ αργότερα θα προστεθεί και το Σάββατο αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής με MasterClass. Μιλάμε δηλαδή για φουλ επίθεση.

Τα άλλα ριάλιτι που προσπαθούν να χτυπήσουν το Survivor 4 στην prime time

Σαν να μην έφτανε λοιπόν η επιθετική στρατηγική του MasterChef, απάντηση στο ριάλιτι επιβίωσης έρχεται να δώσει και ο ALPHA ο οποίος θα βγάλει στον αέρα στα μέσα Φεβρουαρίου το Battle of Couples. Ενώ αρχικά οι άνθρωποι του σταθμού είχαν αποφασίσει να προβάλλουν το ριάλιτι δύο φορές την εβδομάδα, όπως και το Bachelor, τελικά θα βλέπουμε το νέο ριάλιτι στους δέκτες μας καθημερινά – ναι καλά διαβάσατε, κάθε μέρα Παναγιώτης Βασιλάκος – 23.00-1.00, την ώρα δηλαδή που γίνονται τα περισσότερα στο Survivor!

Battle of Couples Βασιλάκος

Ο ΑΝΤ1 φυσικά δεν σκοπεύει να μείνει αμέτοχος σε αυτή την πανδαισία των ριάλιτι, και αφού έχει εξασφαλίσει τη θέση του με τις Άγριες Μέλισσες, φέρνει στο προσκήνιο τη Φάρμα για τις μέρες που δεν παίζει το επιτυχημένο σίριαλ.

Έτσι το αγροτικό ριάλιτι θα προβάλλεται Παρασκευή και Σάββατο, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες που από τον σταθμό αναφέρουν ότι ενδέχεται να το δούμε και Πέμπτη.

Φτιάξτε ποπ κορν, έχει ζουμί η prime time!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: