Έλενα Ακρίτα εναντίον Κιμούλη: «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»

January 28, 2021



Έλενα Ακρίτα εναντίον Κιμούλη: «Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος»

Η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής της στο Facebook για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Καθώς οι καταγγελίες διαφόρων ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική κακοποίηση πολλαπλασιάζονται, η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε δημόσια στο Facebook μέσω ανάρτησής της για την υπόθεση. Σύμφωνα με την ίδια, ο κ. Κιμούλης είναι ένας «καλός ηθοποιός, ενίοτε και εξαιρετικός», ωστόσο το γεγονός αυτό «δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του».

«Παλιά λέγαμε το κλασικό “Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος”» γράφει η κα Ακρίτα.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη σε δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη και στην άρνησή του να ζητήσει συγνώμη από τη Ζέτα Δούκα «που έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να του ζητηθεί ποτέ» τόνισε ότι «η αλήθεια θα λάμψει» αφού η «καταγγελία παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Επιπλέον, απάντησε σε όσους αναρωτήθηκαν γιατί η Ζέτα Δούκα θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό να μιλήσει δημόσια για την κακοποίησή της.

«Ο λόγος είναι πως στο θέατρο υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη δύναμη που γκρεμίζουν καριέρες στο πεντάλεπτο κάνοντας απλώς δυο τρία τηλεφωνήματα» αναφέρει η κα Ακρίτα.

Καταληκτικά, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «το απόστημα πρέπει να σπάσει, και στο θέατρο, αλλά και στη δημοσιογραφία όταν με το καλό, ανοίξουν κι εκεί τα στόματα».

Δείτε το σύνολο της ανάρτησης:

 

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης: