Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι επιτυχίες, το διαζύγιο με τη Μπακοδήμου, ο 2ος γάμος, οι ουσίες και η απεξάρτηση

January 28, 2021Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι εκδότης του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ,του περιοδικού Love Yourself και CEO της εκδοτικής εταιρίας Unique Media.Της: Έπη Τρίμη

Σπούδασε marketing και διαφήμιση στο Μιλάνο, εργάστηκε δίπλα στον διεθνούς φήμης φωτογράφο Oliviero Toscani σε καμπάνια όπως της Benetton και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα media groups (Imako, Liberis, MTV Greece) και διαφημιστικές εταιρείες (JWT Athens, Cream Advertising Company).

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος υπήρξε γενικός διευθυντής στην Cream, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο MTV και το Nickelodeon αλλά και ο δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Joy». Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι και ο ιθύνων νους, ο άνθρωπος πίσω από την πρώτη ελληνική εβδομάδα μόδας, το 2005.

Το ταλέντο του να δημιουργεί ιστορίες μέσα από τα οποία τα brands μπορούν να μοιραστούν τις αλήθειες τους τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει στον χώρο του branded content ενώ η εμπειρία του στις εκδόσεις και η αντίληψή του για την υψηλή αισθητική και το στιλ σίγουρα θα αναδείξουν το My Style Rocks στην πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή της σεζόν.

Προσωπική ζωή

Ο  Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη, με την Μαρία Μπακοδήμου. Το πρώην ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να τραβήξει εδώ και χρόνια χωριστούς δρόμους, ωστόσο, παραμένει πολύ αγαπημένο και αφοσιωμένο στο στόχο της ανατροφής των παιδιών τους. Όπως και οι δύο έχουν πει στο παρελθόν,χώρισαν αλλά παραμένουν οικογένεια.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχει, επίσης, έναν γιο, τον 10χρονο Τζόι, με την σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη, με την οποία χώρισαν το 2010.

My style Rocks

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ξέρει από στιλ, ομορφιά και ό,τι σχετίζεται με την γυναίκα, ενώ η θέση του κριτή δεν του είναι τελείως άγνωστη, καθώς συμμετείχε ως γκεστ στον περυσινό τελικό του My Style Rocks.


«Το στιλ είναι πολλά πράγματα. Αυτό που κατανοώ για στιλ είναι ότι στην πορεία που κάνεις στη ζωή σου, βλέπεις πράγματα γύρω σου, αντιγράφεις, μιμείσαι, κλέβεις και δημιουργείς ένα δικό σου προσωπικό στιλ για να πεις αυτό που δεν μπορείς με λόγια. Να πεις κάτι περπατώντας», είχε δηλώσει στον περυσινό τελικό.

Η χρήση ουσιών

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είχε πει στη  Σάσα Σταμάτη. «Είναι ασθένεια αυτό, είναι πολλές οι οικογένειες που το κρύβουν. Πρέπει να βγεις και να μιλήσεις» είχε πει τότε… «Στα 80’ς αυτά ήταν σημεία των καιρών. Είναι μια κατάσταση που είναι ασθένεια και όλα είναι στο μυαλό. Κάποια στιγμή έφτασα να μην μου αρέσει ο εαυτός μου. Δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Ένιωθα φυλακισμένος, έπρεπε να πιω για να είμαι λειτουργικός», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην κριτής του “My Style Rocks” και γνωστός εκδότης θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media:

“Sober is the new black! Celebrating 10 years #nevergiveup #grateful #arizona #wickenburg #onestepatatime #happy #10yearssober #whataride #lifeinlifesterms #onlylove #thirdoctober #angel #sobrietyrocks #loveyourself”, δηλαδή «Η νηφαλιότητα είναι το νέο μαύρο! Γιορτάζοντας 10 χρόνια»…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: