Χαρά Βέρρα: Ο γάμος με τον κουμπάρο στα 47 της, η ΑμΕΑ εγγονή και οι άσεμνες χειρονομίες στο πανηγύρι

January 27, 2021



Η Χαρά Βέρρα γεννήθηκε στην Πάτρα στις  12 Αυγούστου 1973 και ασχολείται με τα δημοτικά τραγούδια. Το πραγματικό της όνομα είναι Χαρίκλεια Μπάρμπα.



Της: Έπη Τρίμη

Οι 8 θείοι της ήταν τραγουδιστές. Ο πατέρας της από την παιδική ηλικία την έπαιρνε μαζί του στα πανηγύρια και σε ηλικία δώδεκα ετών την ανέβασε στο πάλκο. Ο Κώστας Πίτσος από νωρίς διέκρινε το ταλέντο της και την συμπεριέλαβε στο σχήμα του στο κέντρο Όραμα Πατρών το 2000. Την επόμενη περίοδο μαζί με τον παραγωγό Ανδρέα Σταματελάτο κυκλοφόρησαν τον πρώτο της ψηφιακό δίσκο (cd ). Ακολούθησαν άλλες δύο δισκογραφικές δουλειές μέσα από της οποίες ξεχώρισαν επιτυχίες όπως το “Ύποπτα γυρνάς”, “Δυο αγάπες δυο καρδιές”, ¨Θα κάνω ζημιές”.

Προσωπική ζωή

Η Χαρά Βέρρα έχει 2 παιδιά την Κωνσταντίνα και την Γεωργία, και μια εγγονή την μικρή Χαρούλα που λατρεύει, τα τελευταία 15 χρόνια περίπου ζει στην Αθήνα, και η μοναδική της ασχολία είναι όταν δεν εργάζεται, είναι μόνο η οικογένεια της. Η αγάπη της είναι η οικογένεια της πρώτα, Και μετά το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι

H ΑμΕΑ εγγονή

Η  Χαρά Βέρρα μίλησε για την εγγονή της, η οποία είναι δέκα χρονών και ζει με αρκετές δυσκολίες καθότι ΑμΕΑ, αντιλαμβάνεται όμως τα πάντα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντιδράσει: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει», δήλωσε.

Η νέα αρχή και ο έρωτας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Χαρά Βέρρα με τον σύντροφό της, Σπύρο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο έρωτάς τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο, με την ίδια να παραδέχεται το 2019 σε εκπομπή πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της. «Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει….» , δήλωσε η ίδια και μάλιστα παραδέχεται πως η ίδια έκανε το πρώτο βήμα!

«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμος μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά… Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην το αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε…

Από την πρώτη στιγμή του είπε ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο…», δήλωσε το 2019 η Χαρά Βέρρα.

Η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα

Την πρώτη της εμφάνιση στην νυχτερινή Αθήνα την έκανε στο κέντρο Έλατο μαζί με τον Γιώργο Βελισσάρη (πρωτοεμφανιζόμενος και αυτός τότε), τον Γιάννη Σιέττο, Νίκο Βλαχοδήμο και Παναγιώτη Πλαστήρα (κλαρινίστας) το 2003. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα μουσικά ταλέντα

.

Η επιτυχημένη καριέρα και οι εμφανίσεις στην ομογένεια

Η Χαρλα Βέρρα κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό: Αυστραλία, Αμερική, Γερμανία, με πολλούς συναδέλφους της και έχει λάβει την αγάπη της ομογένειας.

Έχει επίσης συνεργαστεί σε συναυλίες, τοπικές εορτές, πανηγύρια με όλους σχεδόν τους Τραγουδιστές και τραγουδίστριες, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Πίτσας Παπαδοπούλου, Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Τσαλίκη, Στάθη Αγγελόπουλο, Τασίας Βέρρα, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Σκαφιδά, Στάθη Κάβουρα, Σοφίας Κολλητήρη, Φιλιώς Πυργάκη, Αλέκας Φραγκούλη, Κικής Φραγκούλη, Κώστα Μετζελόπουλο, Βάσως Χατζή, Κώστα Σαφέτη, Γιώργο Βελισσάρη, Γιάννη Καψάλη, Μάκη Μπέκο, Λευτέρη Ζέρβα, Παναγιώτη Πλακιά, Βασίλη Σαλέα, Μάκη Τσίκο, Κώστα Σοϋκα, Βασίλη Φωτίου και παρά πολλούς αξιόλογους Τραγουδιστές, μουσικούς και συνθέτες, που σίγουρα θα έχω ξεχάσει να αναφέρω αυτή την στιγμή και ζητάω συγνώμη, όπως αναφέρει η ίδια.

Οι εμφανίσεις της χαρακτηρίζονται πάντα επιτυχημένες δόξα τω Θεώ όπως λέει, και η αγάπη του κόσμου το υπογράφει αυτό, όπως λέει η ίδια είναι ευγνώμων γι αυτό.

Η δισκογραφία

Έχει πλούσια δισκογραφία με συνθέτες με πολλές περγαμηνές, Νεκτάριο Μπήτρο, Σταμάτη Γονίδη, Κώστα Πίτσο, Αλέκο Χρυσοβέργη, Σπύρο Γιατρά, Μάκη Μπέκο, Πάνο Καπίρη, Αντώνη Κατσαρή, Ιωσήφ Σαρασίδη, και πάρα πολλούς ακόμα, με πολλές επιτυχίες σε κάθε καινούργια της δισκογραφική παραγωγή.

Οι άσεμνες χειρονομίες

Σε ερώτηση για το αν έτυχε να συμβεί κάτι σε πανηγύρι που να την εκνευρίσει και να αναγκαστεί να φύγει πριν αυτό τελειώσει, είπε αρχικά: «Ναι, είχαμε ένα τέτοιο συμβάν πριν από μερικά χρόνια σε ένα πανηγύρι στη Βοιωτία. Ένας ηλικιωμένος πελάτης είχε μεθύσει. Πλησίασε στο πάλκο και τον είδα να μου κάνει άσχημες χειρονομίες».

Και συνέχισε: «Δεν του έδωσα σημασία, αλλά εν συνεχεία ο ίδιος, όταν προσπάθησε να ανέβει στο πάλκο γιατί, όπως έλεγε, ήθελε να μου μιλήσει, εμποδίστηκε από τα μέλη της ορχήστρας μου. Και κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και πήγε το μπουνίδι σύννεφο. Έπεσε πολύ ξύλο, με αποτέλεσμα να σηκωθούμε να φύγουμε, παρά το γεγονός ότι μας παρακολουθούσαν περίπου 3.000 κόσμος»!

Πηγές: Wilkipedia| TV Έθνος | The 2 Night show | Instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: