Μπίγαλης, Δάκης και Μαντώ αρνήθηκαν να εμφανιστούν σε εκπομπή χωρίς να πληρωθούν

January 28, 2021



Μπίγαλης, Δάκης και Μαντώ αρνήθηκαν να εμφανιστούν σε εκπομπή χωρίς να πληρωθούν

Τι λένε οι γνωστοί καλλιτέχνες για το λόγο που δεν τους είδαμε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το περασμένο Σάββατο είχε στην εκπομπή αφιέρωμα σε μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών και κεντρικούς καλεσμένους τον Πασχάλη και την Ελπίδα.

Στο παρασκήνιο όμως όπως αναφέρει το «Happy Day» καλεσμένοι ήταν επίσης η Μαντώ, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλης οι οποίοι αρνήθηκαν να εμφανιστούν. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η παραγωγή της εκπομπής αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης, μάλιστα, δήλωσε στο Happy Day: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου», ενώ η Μαντώ, με τη σειρά της, τόνισε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Έφτασε ο κόσμος στο χτένι». Και ο Δάκης, με τη σειρά του επεσήμανε πως όταν πάει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, πρέπει να πληρωθεί.

 

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε επίσης: