Η Φάρμα – Υποψήφιος παίκτης ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Γεννήθηκα έτοιμος για την Φάρμα»

January 26, 2021Η Φάρμα – Υποψήφιος παίκτης ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Γεννήθηκα έτοιμος για την Φάρμα»

Στην προετοιμασία για τη «Φάρμα» τρύπωσε η κάμερα του Πρωινού συναντώντας τους περισσότερους υποψήφιους, οι οποίοι και πέρασαν από ιατρικές και ψυχολογικές εξετάσεις προκειμένου να επιστρέψουν στη φύση!

Ανάμεσα τους ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Πάτρας και ο Γιώργος Χειμωνέτος. «Γεννήθηκα έτοιμος για την Φάρμα. Όταν ήμουν 4, 5 χρονών για δυο χρόνια είχαμε ζήσει στο χωριό του παππού μου με τη μάνα μου. Είχαμε λάμπα πετρελαίου, οι κότες ήταν έξω, ζούσαμε σε ένα δωμάτιο με τσιμεντόλιθο και μας φέρνανε νερό σε βαρέλι. Θέλω να πάω να γίνω ένα με τη φύση, να ενωθώ με ανθρώπους που από ότι καταλαβαίνω είναι όλοι πολύ θετικοί. Νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία γιατί σημασία έχει το παιχνίδι και η χαρά. Το μόνο που πιστεύω ότι θα με δυσκολέψει είναι που θα λείπει το Σοφάκι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Α ρε να μην παρουσιάσω εγώ την Φάρμα, πήραν τον Τανιμανίδη» σχολίασε με χιούμορ, αμέσως μετά το απόσπασμα, ο Γιώργος Λιάγκας. Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, δύο ακόμα πρόσωπα που αναμένεται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Την Μαρία Φραγκάκη και την Ιρένε Τροστ.

Survivor: Tα δάκρυα τoυ Τριαντάφυλλου με τα «καρφιά» τoυ Τζέιμς

«Ο Στράτος Τζώρζογλου ήταν δική μου ιδέα» τόνισε αμέσως η Φαίη Σκορδά, προσθέτοντας πως «είχα προτείνει και την σύντροφο του, Σοφία Μαργιόλα. Δεν ξέρεις

Πηγή

Διαβάστε επίσης: