Survivor: «Τα γυρίζει» ο Τριαντάφυλλος με την Ανθή που ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια

January 25, 2021

Survivor: «Τα γυρίζει» ο Τριαντάφυλλος με την Ανθή που ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια



Survivor – Κίνηση μεταμέλειας από τον Τριαντάφυλλο προς την Ανθή Σαλαγκούδη.



Το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε την περασμένη Τετάρτη ως η πιο δημοφιλής παίκτρια για την ομάδα των Κόκκινων στο Survivor, έχει εγείρει πολλά ερωτήματα κι ανάμεσα στους παίκτες, με άλλους να απορούν κι άλλους να δείχνουν ότι χαίρονται.

Από την μεριά των Μπλε αναρωτήθηκαν αν οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατέρας της Ανθής είναι πολιτικός ενώ ο Τριαντάφυλλος σε μία κίνηση «καλής» θέλησης, προσπάθησε να φτιάξει την σχέση του με την Ανθή λέγοντας ότι την ψήφιζε αλλά το μετάνιωνε. Ο ίδιος ανέφερε: «Την Ανθή που την ψήφισα δύο φορές, έχω ζητήσει συγγνώμη, έχω πει πόσο κυρία, αγνή και καλό παιδί είναι κι όλα είναι καταγεγραμμένα» ενώ στην Ανθή είπε: «Είσαι πολύ καλό παιδί και πάντα σε ψήφιζα με βαριά καρδιά. Εκείνη την στιγμή ψήφιζα αγωνιστικά και θα αδικούσα κάποιον άλλον.»

Ωστόσο η ίδια δεν φάνηκε ότι πίστεψε σε τέτοιο βαθμό την μεταμέλειά του λέγοντας ότι, ενώ την ψήφιζε, ανέφερε τα δικά του κι ότι τάχα περίμενε ότι θα βγει η πιο δημοφιλής παίκτρια. Σίγουρα η δημοφηλία της Ανθής θα αλλάξει τις ισορροπίες κι τις συμμαχίες στην ομάδα των Κόκκινων.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: