Γραμμή της μοίρας: Ποια είναι, που βρίσκεται στο χέρι μας και τι δείχνει για την προσωπικότητά μας

January 26, 2021Χειρομαντεία: Η χειρομαντία είναι μια μαντική πρακτική που προέρχεται από την αρχαιότητα και χρησίμευε στην πρόβλεψη του μέλλοντος. Πρόκειται για την ερμηνεία των γραμμών του χεριού, ώστε να αποκαλυφτεί το πεπρωμένο του κατόχου.Χειρομαντεία: Ποια είναι και που βρίσκεται η γραμμή της μοίρας

Η γραμμή της μοίρας ή αλλιώς γραμμή του πεπρωμένου, εκφράζει το πως επιδρά η κοινωνία, ο κόσμος και κάθε γεγονός που πηγάζει από αυτά, στη ζωή μας. Όσο πιο έντονη και βαθιά είναι η γραμμή, τόσο πιο ισχυρή είναι και η επίδραση της μοίρας και τόσο περισσότερο ελέγχει τη ζωή σου. Αν η γραμμή της μοίρας αλλάζει κατεύθυνση ή «σπάει» σε διάφορα σημεία, σημαίνει ότι είσαι επιρρεπής σε πολλές αλλαγές στη ζωή σου από καταστάσεις και γεγονότα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

H γραμμή της μοίρας βρίσκεται στο μέσο της παλάμης, κοντά στον καρπό και διατρέχει την παλάμη προς τη βάση του μέσου δαχτύλου. Χωρίζεται σε τρία τμήματα, τα οποία αντιστοιχούν σε χρονικές περιόδους της ζωής μας. Σε αυτές τις περιόδους, συνέβησαν ή μπορεί να συμβούν ορισμένα γεγονότα. Το πρώτο τμήμα εκφράζει τη νεότητα, το δεύτερο την ενήλικη περίοδο της ζωής μας και το τρίτο τα γηρατειά.

Χειρομαντεία: Ερμηνείες ανάλογα με το σημείο που ξεκινάει η γραμμή της μοίρας

Αν η γραμμή της μοίρας, ενώνεται με τη γραμμή της ζωής στο σημείο που ξεκινάει, σημαίνει ότι είσαι ένα αυτοδημιούργητο άτομο. Ξέρεις από πολύ νωρίς στη ζωή σου ποιοι είναι οι στόχοι σου και ποιος είναι ο προορισμός σου.

Ξεκίνημα της γραμμής από τον καρπό

Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινάει ξεκάθαρα από τον καρπό και ενώνεται σε κάποιο σημείο με τη γραμμή της ζωής, σημαίνει ότι στο σημείο αυτό στη ζωή σου, παραβλέπεις τα δικά σου συμφέροντα και ενδιαφέροντα προς όφελος εκείνων άλλων ανθρώπων. Αν στη συνέχεια διαχωριστεί και πάλι από τη γραμμή της ζωής, αυτό δείχνει ότι απέκτησες και πάλι τον έλεγχο της ζωής σου.

Χειρομαντεία: Ξεκίνημα της γραμμής στη βάση του αντίχειρα

Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινάει στη βάση του αντίχειρα και στο εσωτερικό της γραμμής της ζωής, δηλώνει ότι σε κάποια στιγμή της ζωής σου, η οικογένεια ή οι στενοί φίλοι σου θα σε στηρίξουν.

Ξεκίνημα της γραμμής από την βάση της παλάμης

Αν η γραμμή της μοίρας ξεκινά από τη βάση της παλάμης σου, αυτό υποδεικνύει ότι η ζωή σου κάποια στιγμή ίσως γνωρίσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι σημαίνει αν διακόπτεται σε κάποιο σημείο

Αν σε κάποιο σημείο διακόπτεται η γραμμή της μοίρας στη γραμμή του κεφαλιού και μετά συνεχίζεται, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να αλλάξεις με επιτυχία την καριέρα σου στη μέση ηλικία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: